Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Tohle mohlo v klidu fungovat, komedie v duchu Pána much, no proč ne, i pokleslý žánr může fundovaně pobavit... Tímto fušerským způsobem ovšem opravdu ne. Bezradný scénář bez vtipu (dost často připomínaly dialogy improvizaci bez kritické moderace) a nudná režie, která nedokáže využít ani onu prostou skutečnost, že se to celé neodehrává v Bulharsku v lesích, ale v prosluněných tropických lokacích. 30% ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

Iné, neuplynul ještě ani rok a už jsem narazil na snímek, který po Scary Movie 5 přebírá štafetu v kategorii nejubožejší komedie. Můžu vidět a hodit do odpadu tupý horror, tupý akčňák, i když se vždy snažím najít něco pozitivního pro čestnou jednu hvězdu. U komedií to je trošku jinak - mají více šancí Vás urazit. To, co jsem viděl tady, z toho mi bylo fakt hrozně - snad jednou jedinkrát se mi koutek úst mírně nadzvedl, jinak ubohost toho největšího kalibru. Mám rád svým způsobem stupidní humor ( Apokalypsa v Hollywoodu - yes ! ), ale tohlencto "něco"... vtipy, chemie mezi herci, dialogy, všechno tak nehorázně stupidního, že mi to vážně zkazilo náladu a svým způsobem mě to až sralo. Zatím spolehlivě průjem roku. Jedinej Žán mírně těšil a za něj půl bodíku - 0.5/10. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zcela určitě to není taková pecka jako film s duem Scott/Johnson. Tady máme pro změnu JCVD, který ovšem ve 30. minutě je nemilosrdně odstraněn z plátna (nebudu prozrazovat jestli se do příběhu vrátí nebo ne). Film je de fakto jasnou komedií na variaci Lord of the Flies. Bohužel možný plánovaný comeback belgické roznožky do vyšší hollywoodské ligy se nekoná. 45% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

JVCD ve své první čistě komediální roli jako vedoucí teambuildingu na pustém ostrově pro partu zaměstnanců jedné firmy. Zápletka je jakousi variace na Pána much a jako komedie to má první dobrý vtip až po dvaceti minutách a celkově to není úplná řachanda, kterou navíc sráží přisprostlý a fekální humor, ale jinak to zaujme, když se člověk dostane do poloviny. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale místy zabaví. - Dobře, že se tady neblije, nesere, nenadává, jen sem tam se utrousí trapná sexuální poznámka. Nespadá to pak do kategorie vypatlaných parodií a komedií ála Prci, prci, prcičky 15 - Van Damme mě tady fakt překvapil - tohle jsem od něj nečekal. A vypadal navíc normálně, dokonce na svůj věk dost dobře a ještě si ze sebe dělal prdel. Nevypadal jak zfetovanej jako třeba v Expendables. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama