Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Schoenfieldová nedopatřením hodila svou drahou kabelku do fontány v nákupním středisku a k jejímu překvapení ji vytáhl filmový nadšenec Josh Rosen. Dylan však musí na oplátku souhlasit, že s ní Josh natočí dokument o popularitě. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Rufete 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale Disney filmy se mi vždy tak nějak líbily. Snad to bude tím, že je vždy v hlavní roli nějaká roztomilá, slaďounká holčička, která se s filmovým společníkem vytasí příběhem o mladé lásce. Sarah Hyland mě naprosto okouzlila, byla krásná a milá a takové typy mám prostě rád. Strašně moc mi připomínala mlaďoučkou Alyson Hannigan. Začátek filmu byl dost rozpačitý a nezábavný, nicméně o dalších pár minut později, když se začala ukazovat pravá stránka téhle roztomilé tvářičky, jsem se do filmu zažral a skvěle jsem se bavil. Přispěla k tomu také Sasha Pieterse, kvůli které jsem vlastně o film zavadil. Znovu se ukázala v roli okouzlující a všemi milující blondýnky a znovu dokázala odzbrojit nejednoho diváka. Zato herci z podobných filmů na mě dojem nikdy neudělali. Matt Prokop byl snesitelnější, než kdokoliv jiný. Ale je třeba zdůraznit, že tyto typy herců zrovna do světa filmu moc neprorazí. Ovšem nebudu na film zbytečně házet negativitu, té je tady až přebytečně moc. Vyzdvihnu raději ty krásné okamžiky, které se ve filmu podařilo uskutečnit. Některé sice naprosto průhledné a očekávané, ale s nádechem novoty a krásy. Proměna Dylan na mě zapůsobila, hlavní herečka ukázala, že na působení ve filmu rozhodně má. A s tímhle úsměvem se dostane daleko. Celé "Pako mých snů" beru jako slušnou komedii, převážně pro mladé diváky. Ale ani někdo jako já si nenechá podobnou věc ujít. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu by bola chyba dať odpad ale taktiež aj 5*. Je to niečo... medzi? Jednoducho to je film na takých tých 60% - 50%. Je to film pre ľudí, ktorí si chcú pozrieť niečo čo sa v realite proste nestáva, aspoň nie podľa mňa. Som rada, že ma tento film moc nesklamal, pretože som sa na ňom dokázala aj zasmiať (omg, jakého paka z neho spravili xD), ale tiež sa mi páčili tie scény, kde Dylan hovorila o svojej mame. Celkom milé. Proste ak sa vám páčia oddychové filmy, alebo máte chuť vidieť niečo nenáročné, alebo sa proste nudíte, pozrite si to. ;) No, ja som tomu dokázala venovať tú hodinu a pol (plus-mínus) a nebola som až tak sklamaná ako pri iných podobných filmoch tomuto. Takže dávam silnejšie 3*. :) Plus pre baby - Matt Prokop je dosť fešák. ;) (Teda... každej správnej tínedžerke, ktorá túži po fešákovi na bielom koni by sa mal páčiť. xD) ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Disney přešel od muzikálů k filmu o filmu a vyplatilo se.. Tenhle počin je podle mě úplně jinde a mnohem výš než ostatní nové Disneyho filmečky.. Hlavní hrdinové byli sympatičtí a přesně takhle si mimochodem představuji typickou "královnu".. Mělo to něco do sebe a ten dokument byl nakonec vážně super!!! Děj sice trošku předvídatelný a plný klišé, ale to mi tentokrát vůbec nepřekáželo. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Další várka plastikových, bezpohlavních, a jako vejce vejci si podobných postaviček ze stáje Disney. Podobné komedie mi celkem nevadí, s jistou mírou shovívavosti je zkouknu, ale tato je vyjímečně nezábavně, nenápaditě a nelogicky natočená. Neutkvělo mi v hlavě nic, a hlavní hrdinka vypadá na 13 let, je ale údajně na střední....nesympatičtí herci...prostě nic. I takové klišé se dá natočit lépe proboha. ()

Mina230692 

všechny recenze uživatele

Tak trochu mi nejde do hlavy co je to pořád s tím : Jsem sám, nikdo mě nemá rád, nemám kamarády, teda jako mám,ale ti co mám nejsou tak super , a jsem nepoužitelný pro svět aaaaa pak najednou.. začnu se kamarádit s těma fakt super lidma (většinou nějakou uplně pravděpodobnou náhodou) ale ejhle! zjistím, že ti super lidi nejsou všichni tak super, a že asi jen polovina z nich jsou fakt milí lidi, a do svého dřívějšího klubu osamělých přidám pár těch super milých lidí a svět se stal hned barevnějším a tradááá konec filmu. Tak ale vážně...tohle téma už je jak zaseknutá deska... dokola a dokola. nic vás nepřekvapí, neoslní. Nicméně i když příběh prakticky žádný, komedii bych v tom taky uplně nehledala, herecké výkony jakštakš..... moment... já chtěla říct o tomto filmu něco hezkého........ ehmm.... velmi nenáročné, nemusíte u toho moc uvažovat, a je to taková pohádečka s celkem sympatickými postavami. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama