Reklama

Reklama

Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje

  • Francie Belle et Sébastien, l'aventure continue (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Je září 1945 a všichni obyvatelé horské vesničky v srdci úchvatných savojských Alp oslavují konec války. Sebastián vyrostl a stal se z něj desetiletý chlapec. Společně s divokou psí kamarádkou Bellou netrpělivě čeká, až se vrátí Angelina, která pro něj vždy byla jako druhá matka. Jenže místo ní dorazí do Saint Martin strašlivá zpráva: Letadlo, kterým cestovala, se zřítilo a Angelina se ztratila v hlubokém lese. Celá vesnice truchlí. Lépe řečeno, celá vesnice kromě Césara... Sebastiánův ošlehaný dědeček totiž ví o někom, kdo by jemu a Sebastiánovi mohl pomoci Angelinu najít. Chlapec a jeho velký horský pes budou muset překonat řadu patálií a několik těžkých zkoušek a čelit tajemství, které navždy změní Sebastiánův život. Velké dobrodružství Belly a Sebastiána pokračuje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (34)

panvasik 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že se kouzlo prvního dílu vytratilo, ale rozhodně si to zachovalo důstojné pokračování, které je na takové filmy, přepálené a příliš veliké. Hraje to na vážnější a dospělejší notě, než jednička a film přestává být podívanou pro celou rodinu. Ale kouzlo přírody a hor to určitě neztrácí a platí stejné pravidlo, jako u jedničky, že mě to opět vtáhlo do těch Alp. 6/10 ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Akčnejšie a tým pádom pre mňa pozerateľnejšie ako prvý diel. Keď sa na tento snímok pozerám optikou televíznych filmov, tak je to solídny nadpriemer, pri porovnaní z áčkovou produkciou ale naivne natočený súboj s medveďom neobstojí. Klady v podobe krásnej prírody a sympatických postáv ale platia aj naďalej. 6-/10 ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Film v podobnom znení ako jeho predchodca s nijakým výrazným dejovým či scenáristickým posunom. Skôr sa to ťahalo do väčšieho a väčšieho klišé a v rámci žánru vás toto naozaj nemôže ničím prekvapiť. Klasická rodinná jemne dobrodružná selanka, ktorú si pozriete maximálne raz v živote. Veľmi priemerné. 50 % ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol veľmi vydarený, pes tam dostal väčší priestor a spolu s roztomilým chlapcom vytvorili úžasne sympatickú dvojicu. Nejde nespomenúť úžasný soundtrack i nádhernú pieseň k filmu. V tomto o dosť slabšom , ale stále pozerateľnom pokračovaní zaznie známy hudobný motív z prvého filmu len veľmi jemne, maskovane a spozná ho len ten, koho očaril tak ako mňa. Pokračovanie je dosť predvídateľné, mierne nainé a určené výlučne deťom. Pekná príroda, pes i dobré obsadenie mi nedovolia ísť pod 3 hviezdy, ale sklamanie priznať musím. Neskutočne som čakal na moment, keď Angelina vysvetlí ako sa dostala do jaskyne bez zranenia! , ale nedočkal som sa. Divák si to má asi domyslieť sám. 60%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu mě tohle bavilo o poznání víc, a to asi proto, že je to akčnější, je to celkově propracovanější a scény v lese, ať už s medvědem, nebo s ohněm, jsou prostě skvělé, napínavé. Takhle bych si klidně představoval snímek pro děti, trochu starší tedy, který ale končí dobře, jak se očekává. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (3)

  • Traktor, jenž vytahuje zapadlé letadlo, je „AGRIP ARD 40“. (bullhead)
  • Letadlo, ve kterém ve filmu havaruje Sebastien (Félix Bossuet) a Pierre (Thierry Neuvic), je poválečný letoun Max Holste MH.1521 Broussard, upravený do podoby dobového. (bullhead)
  • Bellu si zahráli hned čtyři psi. (ČSFD)

Reklama

Reklama