Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oscar Svendsen se probudí k smrti vyděšený a zkrvavený. V rukách má pušku a nachází se v něčem, co kdysi býval výstavní striptýzový klub. Kolem něho leží osm těl a před ním stojí policejní vyšetřovatel Solør, který na něj míří pistolí. Solør je 100% přesvědčen, že Oscar je pachatelem, i když Oscar neochvějně trvá na své nevině. Oscar neochotně začíná vyprávět neuvěřitelný příběh čtyř kamarádů, kteří společně v loterii vyhráli 1 739 361 norských korun. Ta suma byla poněkud špatně dělitelná čtyřmi. (toma.baza)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (90)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

S černými komediemi je to hrozně těžké, hit or miss a tohle mne bohužel minulo. Občas jsem se pousmál, ale to je tak všechno a to jsem tomu šel hodně naproti, mám rád severskou tvorbu i Nesba, který k tomu napsal scénář, nikoliv předlohu, ale scénář. A je možná dobře že ve scénářích už nepokračoval a radši se věnoval knížkám. Ta zápletka se uzavírala příšerně nezábavně a pak už mi to bylo vlastně dost jedno 5,5/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka ciernohumorna Ceonovka z Norska o stryroch debiloch, ktori vyhraju kopec penazi a v momente sa maju delit, tak sa ich pocet zacne postupne riedit az nakoniec zostane len jeden. Nic svetoborne to nie je, ale ma o kratku stopaz, obcasnu slusnu akciu, nejaky ten ciernohumorny vtip je celkom vydareny a samozrejme nemôze chybat ani prekvapiva pointa. Proste prijemna krvava jednohubka. 5/10. ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

No jo, akční thrilller, nic pro mě, jen jsem si říkal, že do toho Norové vnesou něco jiného než Hollywood. Anebo to taky mohla být parodie na hollywoodské krváky. Protože ty krve tam bylo habaděj. A stejně jsem nakonec byl zmaten, jak to bylo opravdu a jak Oskar všechny obalamutil. Slovu flashback ovšem nerozumím, takže nevím, co tím chce obsah říci. Mohl byto někdo vysvětlit česky? Rozhodně se divím, že tohle mohlo jít na MFF kamkoliv. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Martens zřejmě opisuje ze slavných zahraničních kolegů Ritchieho a Tarantina. Okatě, bohužel ale ne na takové úrovni. Snaha o prazvláštní figurky v čele s konstáblem nevyšla, nadruhou stranu černý humor nebo kombinovaný závěr se jako plus brát dají. Navíc jako pravý seveřan se trošky krve nebál a ta na škodu také nebyla, protože v kombinaci s černým humorem fungovala skvěle. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Klasickej severskej černej humor, kde náhoda se muže objevit na každém rohu a to pak nestačíš stíhat, jak šílený pak tenhle příběh může být... Kdy partička "kámošů" vyhraje mega a pul, následuje chlastačka a první mrtvola, co ted s ní...? Předloha od Joa Nesbøho, kvanta krve nechybí a můžu všem doporučit, nejen těm co se líbí severská tvorba. 8/10 ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama