Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Crazy, Stupid, Love na malinko indie způsob. Hlavně ale neskutečně feel-good film s nehorázně sympatickým obsazením, u něhož budete mít po většinu stopáže úsměv od ucha k uchu a ještě se k tomu občas stačíte dojmout. Ano, pár scén bylo až zbytečně emocionálně vyhrocených a moc puberťáků asi tolik rádoby intelektuálně se svými blízkými nemluví. I přes to vás však snímek svou upřímností a pohodovou atmosférou naprosto semele. A Lily Collins chci domů. ()

carly 

všechny recenze uživatele

herecky to bolo za 5* všetci podali naozaj skvelé výkony. a dejovo to bolo veľmi zaujímavý pohľad na vzťahy a bolesť a rodinu. ale niektoré momenty mi boli veľmi cudzie a ten koniec bol opak toho, v čo som dúfala. a to trochu pokazilo celkový dojem. bolo to príjemné a určite budem sledovať Lily Collins a Logana Lehrmana aj v budúcnosti, ale raz stačilo. a už som videla aj lepšie. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu doják (v kladném slova smyslu, žádná sračkoidní romance), americky usměvavý, optimistický, trochu povrchní. Vlastně žádná velká bomba, ale mně se zrovna trefil do noty. Podle mě je děj typicky americký s tlakem na happyend (víc dává lidem naději, než ukazuje realitu), ale ukazuje tři podstatné věci – (1) nehrabat se v minulosti a jít dál, (2) nutnost začít žít, ne životem proplouvat bez akce a (3) vyřešit si trable z minulosti a nevláčet je stále s sebou. Dobré herecké výkony, obzvlášť Lily Collins, kterou jsem rád viděl i v jiné roli než sladké nevinné holčičky. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 7 | hudba 6 | humor 2 | akce 1 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Asi mi to sedlo, že? Upřímně řečeno je to taková ta typická americká nezávislárna s romantickejma prvkama, ale to obsazeni je tak špičkový, až to bolí. Kinnear, Collins, Lerman a Liberato se podle mě fakticky povedli, akorát tu Connelly jsem zrovna moc nemusel (a nesouvisí to s její rolí, spíš mi v ní přišla nemastná neslaná, jako by se ani snažit hrát nechtěla). No ale jinak to bylo špičkově obsazený, víceméně klasicky a dobře napsaný a netlačilo to takříkajíc na pilu, takže to ve výsledku nepůsobí ani tak kýčovitě. No a samozřejmě nesmím zapomenout, že konečně někdo do filmu zakomponoval jednu z nejlíp napsaných písní ever, Between the Bars od Elliota Smithe, a to tak, že to nejenže dávalo smysl, ale hlavně posunulo i příběhovou linku dál. Za což dávám zkrátka jedno nevýznamné plus. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

poznate ten pocit, ked sa usmievate len tak, z nicoho nic, pozerate do blba a citite sa neskutocne stastne? ak nie, pozrite si tento film a budete vediet, o com hovorim. Sice je to absolutne nerealne, ale o to krajsie, milsie, rozkosnejsie. A herecka zostava, ach jaj, chcela by som s nimi stravit jedny Vianoce... alebo vdakyvzdanie... alebo len tak posedenie na plazi. s poharom vina v ruke :) ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama