Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 1

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (105)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Ponuré a nechutné. Zas jednou se mi celou stopáž kroutil žaludek a vytrvale upozorňoval, že na tohle jsem moc Lyli. Strašně nenápadná rodinka požíračů hjůmanšunky, která si svoje hobby užívá totálně v pohodě celé generace. Fakt vtípek, ne? Nebýt ta záplava a skutečně nevychytané úmrtí kanibalské maminky, je to všechno v ókáčku. Je vidět, že i tam policie pracuje na výbornou...možná si autoři půjčili inspiraci u našich ochránců pořádku. Kdo ví... Každopádně nic, co by se dalo označit za světový nářez, na druhou stranu mrazivé až dost, a finální scéna mi obrátila žaludek sem a tam. No, guláš si asi nějaký čas nedám. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ riadne nadhodnotené, netuším prečo a čím si to tento film zaslúžil. Nepodarená variácia na nepodarený originál, ktorý je u mňa na približne rovnakej úrovni. Čakal som, že sa vychytajú muchy originálu, ale ani nie. Čo z toho, že je to pekne nakrútené a so slušnými hereckými výkonmi, keď je to celé tak neskutočne zdĺhavé a nudné. Pre mňa skôr rodinná dráma, v ktorej sa niečo zaujímavé začne diať až tesne pred koncom. Nad 30% by som tomu nedal, ani keby mi zaplatili. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jima Mickleho po Stake Land považuju za jednu z nejvýraznějších nadějí amerického nezávislého hororu, ale tímto mdlým kanibalským dramatem teda poměrně silně zklamal. Jasně, je to lepší než mexický originál, ale v tomto případě stačilo nebýt naprostou sračkou, takže laťka byla proklatě nízko. Řemeslo Mickle ovládá, to už je odzkoušeno. We Are What We Are zklamává jinde - jeho svět a především postavy nepůsobí vůbec živě, nevyvolaly ve mně ani náznaky zájmu o ně. A to je překvapivé, protože zrovna zájmem o postavy si mě získala (taktéž pomaloučká) Stake Land. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na five young cannibals a dostal jsem přestárlýho hipstera, ctícího podivný tradice z knížky z osmnáctýho století. Kterej mimochodem rád hladí nápadníky své dcery lopatou po vláskách. Škoda, že to byl jedinej zapomatovatelnej moment z celýho filmu. Stopáž je trošku přetažená a místy film doslova nudil. A konec? Holky, který nechtějí jíst lidský maso žvejkají jak o život ruce svýho tatíka? Ale tak Džimíku, to se úplně nepovedlo, že? Hodně slabý . 35% ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Totální kanibalistický brutál! Musím uznat, že mě to vážně dostalo do pozice, kdy mi bylo až špatně, což mě nebylo ještě z žádného filmu. Tady je to ztvárněno opravdu bez cenzury a s detaily všeho. Dvě nevinné blondýnky mě naprosto překvapily a uchvátily. Navíc, tak klidná a příjemná hudba je opravdu povrchní vůči celému děj. Nevím, co víc dodat. Asi téměř nejlepší kanibalistický snímek ever. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení trvalo 26 dní. Stejně jako režisérův předchozí film Stake Land (2010) se natáčelo v Catskills Mountain na severu státu New York (Rob Roy)

Reklama

Reklama