Reklama

Reklama

Rodinná tradice velí, že šťastný sňatek bývá až ten druhý a proto Isabelle již deset let otálí s vdavkami s mužem, jehož miluje od prvního okamžiku, kdy se setkali. Její sestra ale vymyslí plán, který přivede Isabelle do cesty trochu praštěného redaktora. A všechno je najednou jinak... Valerie trpí rozvodem se svým mužem a následnou osamělostí, kterou nedokáže ničím nahradit. Její sestřenice však vytáhne správný kalibr utěšování - příběh své sestry Isabelle. Ta se poddala rodinné tradici, podle níž je šťastné vždy až to druhé manželství. Když se tedy chce provdat za svou lásku, zubaře Pierra, musí nejdřív prožít jeden "nepovedený" vztah. Podle sestry spočívá řešení v Dánsku, kde se může vdát a ihned rozvést. Plán selže, protože po internetu domluvený ženich se neobjeví. V letadle se Isabelle seznámí s reportérem Jeanem-Yvesem. Isabelle s ním odjede od Afriky, kde se za něj provdá při masajském obřadu. Netuší, že on dal mezitím jejich "sňatek" v Paříži prohlásit za právoplatný a ona se tudíž nemůže provdat za Pierra. Snaží se po návratu do Francie sehnat svého nového "manžela", aby jí podepsal rozvodové papíry. Když ho konečně najde a přesvědčí k podpisu, Jean-Yves zjistí, k čemu opravdu posloužil. Jakmile papíry podepíše, Isabelle už ví, že udělala chybu. (TV Nova)

(více)

Recenze (109)

castor 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo. Nesmírně svěží kousek ze země galského kohouta, kterému nechybí originální zápletka (ač samozřejmě totálně přitažená za vlasy), milé situace a skvělí herci. Vůbec jsem to nečekal, ale nakonec se přede mnou odehrával přesně ten typ filmu, který příjemně ubíhá, divák se u něho docela často culí, touží po košatém happy-endu a na konci bouchne do stolu, že by ty slabé dvě hodinky neměnil. Režisér Pascal Chaumeil (neznám s ohledem na jeho věk okolnosti, ale letos v srpnu zemřel) měl čich na výtečné herce, oba obdařil klasicky francouzským rošťáctvím a okouzlujícím sex-appealem, což samozřejmě platí hlavně pro Diane Kruger, která je v každé druhé scéně naprosto k nakousnutí. Představuje tady atraktivní snoubenku sympatického zubaře, mají spolu hezky (spíš až moc) nalajnovaný život, jenže nad jejich sňatkem visí rodinná kletba, kterak až druhé manželství je u nich šťastné. Plán je tudíž jasný: vzít si prvního troubu, který na to kývne, rychle se ho zbavit a se současným přítelem spokojeně zestárnout. Plán se daří, ačkoliv se hrdinka dostane přes Dánsko do Keni, následně do Ruska a při návratu do Francie bude má víc problémů, než na samém začátku. Můžeme se spolehnout na vzorovou hereckou chemii, na řadu zábavných epizodek, chytlavých melodií, pestrého vizuálu i ztřeštěných vedlejších postav u štědrovečerního stolu. To vše doráží docela spolehlivě jak na srdce, tak i na bránici. Čtyři hvězdy, vůbec jsem neváhal. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý nápad, ale zpracování bylo takové slabší. Dokázal bych si představit mnohem vtipnější verzi. Nějak více jsem se zasmál tak 3x, pousmál tak 2x. Byla to spíše romantika než komedie. A musím říct, že po 3/4 filmu mě totálně vytáčel hlavní mužský protagonista. Na druhou stranu nutno říci, že se na to fajn koukalo, vyloženě to nenudilo a celkem rychle to utíkalo, až je to s podivem. Každopádně celkově jsem čekal více. Po druhé bych se na to už nedíval. Slabších 60%. Howgh! ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Ja teda neviem, tie komédie v poslednej dobe ma vedia akurát dostať do zúfalstva ako do stavu čalfa. Buď tu máme chlastacie komédie, Chlastám, táram, prdím alebo potom tu máme Kradnem, kurvím sa, fetujem. Keď Diane Kruger padla do bazéna bola k nakusnutiu, akurát jej mohli dať iné oblečenie keď už mala pekné mokré vlasy. Diane mala už lepšie role ako napríklad Miluj mě, prosím a samozrejme Trója tam bola priam k nakusnutiu. Prečo takú peknú zubárku nestretnem ja ? By som chodil aj častejšie zubárke ... lenže samotná podstata využitia mi liezla na city, scénka v zubárskom kresle bola jedna z najtrápnejších aké som kedy v živote videl, pich injekcia do nožičky, do druhej nožičky, do nufáčika / teda nosa/ čelo, líčko ... PARÁDA ! :D Červené námestie fajn, depilačný krémik na vlásky tiež fajn, mal ju za to priviazať na posteľ ! / jo jo to mám práve z prečítaného Geralda / , och sestrička ten bastard ma stále chce, on nechápe že ho nechcem, šak som len obyčajná štetka čo som ho využila a neľúbim a on nechápe, asi sa nevidela v zrkadle a nechápe že keď raz oblbne krásna žena zúfalca tak sa ho ta ľahko nezbaví ! A imaginárny priateľ ? dievča asi dostala methemoglobinémiu: Ale POZOR! keď už som u cieľa zistím že neviem koho ľúbim, no aspoň že ten Gagarin zabral, ale tiež až po tom ako sa Dienka zasmiala ... čo ale zabralo bola ACDC ale to je slabá náplasť, to som si aj sám mohol pustiť bez dávky 104 minútovej nudy. / až ne ten posledný tanec teda /, filmu odkazujem toto http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmp265xENE1qg0dqdo1_500.gif a ešte komédiam dávam utrum, aspoň na dosť dlhú dobu ! K záveru by som ale povedal že Dian by som si asi zobral aj na ten druhý pokus :D ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Komedie, která si svou cestu na výsluní razí dosti neobratně, neboť vybrané způsoby, vkus a elegance jsou jí cizí. Leč její svérázný, poněkud humpolácký až buranský styl vás možná zaujme - záhy seznáte, že si na nic nehraje ... a než si toho stačíte povšimnout, omotá si vás kolem prstu - svou neomalenou výřečností i střelenými nápady. Budiž jí přáno ... takže nakonec (trochu v rozporu sama se sebou) jí přihazuju solidní 4*. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Svižná, zábavná, nevtiravá a hezky romantická komedie – to si můžete myslet pokud máte rádi produkty americké továrny na sny. Někde v těch kulisách se tvůrci jistě nechali inspirovat. Pokud se na to podíváte kriticky, už z prvního patra Eiffelovky je vidět, že to zas není tak moc zábavné, není to tak nevtíravé a není to tak hezky romantické jak francouzský film býval. A nemylme se – všichni jsme se na to dívali - všichni jsme Gogo! Produkce: Quad Productions. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal okrem iných lokalít i v Moskve. (dyfur)
  • Jedná se o druhé společné setkání Diane Kruger a Danny Boona před kamerou. V roce 2005 se oba objevili ve snímku Šťastné a veselé. (claudel)
  • Když Isabelle (Diane Kruger) a Jean-Yves (Dany Boon) pozorují noční oblohu, vyjmenovávají souhvězdí severní polokoule, která jsou v blízkosti Kilimandžára jen stěží vidět. (veronikajel)

Reklama

Reklama