Reklama

Reklama

Je rok 2029 a lidstvo se připravuje na přistání na Merkuru. V tu chvíli Merkur zasáhne silná sluneční erupce, která ho roztříští a silně magnetizuje. Erupce vychýlí Merkur z oběžné dráhy tak, že míří přímo na Zemi. (TV Prima)

Recenze (56)

Johannez odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka planet - ech pardon - Srážka planet ukazuje zcela nový směr, kam by se mohla ubírat současná kanadská sci-fi, bohužel se jedná o směr dolů a dozadu (čili do pr****). Chybí už jen Stephen Baldwin. Téměř se slzou v oku jsem zavzpomínal na Temnou bouři, to byl proti tomuhle ještě Občan Kane ;-) A mimochodem ty "geekovské" postavy alá Sheldon Cooper v jejich padesáté variaci už jsou fakt na zabití. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nehorázna hlúposť z dieľne záhadného Paula Zillera. Tento divný režisér boh vie odkiaľ je odborník na točenie totálne béčkových brakov. Špecializuje sa predovšetkým na katastrofické filmy. On sám by sa dal označiť ako katastrofálny režisér. Videl som už sešť jeho snímkov, vrátane tohoto titulu "Koniec ľudstva: Zrážka planét" a všetko sú to nezmysly balancujúce na hrane odpadu. Stupidné scénare, otrasní herci, primitívne filmové efekty, minimálny rozpočet, mizerná réžia. * ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

U sledování některých filmů je zapotřebí mít po ruce nějaké ty psychotropní látky, samozřejmě nějaký ten chlast po ruce a v nejlepším případě i nekonečný smysl pro humor a stupiditu. Já bohužel kromě piva nic z toho neměl a tak jsem u sledování této céčkové sračky neskutečně trpěl a několikrát uvažoval, že to prostě vypnu. Ne, to se vážně nedá a nechápu, jak něco podobného mohl myslet někdo vážně. Od otřesného příběhu, přes nechutně špatné digitální efekty (ty padající auta – tak to byla teda „pecka“), přes velmi slabé herecké výkony až po „srdceryvný závěr“ při kterém už z nudy neukápne slza ani těm největším plačkám. Od ODPADU to zachránily asi dvě-tři jakžtakž povedené scény… ()

Otan odpad!

všechny recenze uživatele

Jako veliký fanoušek sci-fi vám všem nedoporučuji tento Déčkový film vzhlédnout.Pár postřehů pro zasmání:raketoplán řítící se k merkuru po zažehnutí motoru začne v podstatě couvat...přitažlivost merkuru zvedá auta z ulic do kosmu,nic méně auto hrdinů je v klidu..hrdinka v raketoplánu se vysílačkou spojí s radioamatéry,nic méně Houston mlčí...atd.prostě KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8.2% ()

triberpaddy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem druhou Melancholii, dostal jsem spíš Quantum Apocalypse v trochu debilnějším podání. Fyzikální nesmysly na každém rohu, mizerné technické zpracování a do toho všeho ta naštvávající všeobecná zabedněnost. ,,Klasika", pár týpků se pokouší odvrátit konec světa a každý koho potkají jim stojí v cestě. Nakonec 2 lidi, manželé, společným úsilím jen tak odvrátí planetu na úplně jiný kurs. Proč ne. A ta vysílačková komunikace nadsvětelnou rychlostí byla taky celkem zajímavá.. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama