Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Wer? Werewolf? Áno, film je o vlkolakovi. Čo od filmu čakať? Horror zrejme nie, skôr sa budete báť o stratený čas pri tomto filme. Najviac ma mrzí akým spôsobom je film spravený. Celé to dava skôr taký mix nezmyselnych scén, pripominajúce dokument. Skoro rovnaké ako film ktorý je zobrazený takým istým štýlom a to je diabol v tele, kto nevidel tiež radšej nepozerať, len v prípade keď už fakt nemáte čo vybrať. To isté platí o snímke Wer. A záver, totálny výsmech 1* ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Napůl krimi, napůl FF o vlkodlačím muži. Co se toho motivu týče, tak je to v hororu dost nevyužitý. I tak jenom obyčejný béčko s dobrým námětem, ale ne už tak scénářem. Akční scény suprově přehnaný, krve tam taky bylo dost a i když bych o dvojku nestál, tak ten zvrat a otevřenej konec nebyl nejhorší. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Advokátka má na starosti podivína, ktorému sa pripisuje vyvraždenie jednej rodinky. Popri vyšetrovaní zisťuje, že chlapík je pravdepodobne vlkodlak a problémy následne nastanú, keď sa mu podarí utiecť. A tak sa po Bukurešti rozpúta naháňačka históriou skúšaného monštra a zvedavých vyšetrovateľov. Vlkodlačí found footage horor; bohužiaľ však nie príliš vydarený. Vlastne je to len tradičná, o realizmus a dokumentárnejší prístup sa snažiaca FF forma, v ktorej je obsahovo zakomponovaný vlkodlačí motív. Ten sa však podľa môjho názoru moc využiť nepodarilo, film ničím neprekvapí ani nenadchne a je iba na úrovni bežnej pásovej produkcie found footage hororov. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Wer je vpodstatě hraný dokument, čemuž napomáhá ruční kamera (FF). Škoda, že kameraman s ní neustále klepe (jakoby to bylo poznávací znamení, že je držena v ruce, ale není) a zbytečně zoomuje, což snižuje kvalitu snímku. Na rozdíl od klasické FF nevíme, kdo film natáčí. Krvavý útok na rodinu Porterových přežije jen matka, která byla nucena sledovat nejen vraždu manžela, ale i to, jak jakési monstrum požírá zaživa jejího syna. Stává se jediným svědkem děsivé události, byť i její život se chýlí ke konci. Za krátko policie zatkne poblíž místa činu mladého muže Talana Gwyneka (obrovský a děsivě vypadající Brian Scott O´Connor). Jeho obhájkyně však chce dokázat, že za útoky stálo zvíře, nikoliv Gwynek. Ukáže se však, že je zde vlkodlačí kletba, se kterou nebude jednoduché se vypořádat. Nijak objevný, ale místy napínavý příběh nabídne spíše umírněné gore a proměny ve vlkodlaka se dočkáme jen částečné. Zmrzačená těla, masakr vojáků a závěrečný souboj dávají snímku patřičný říz. Wer bohužel potápí již zmiňovaná kamera a především v akčních scénách nezvládnutý střih. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Samotné pátranie po pravde, kto vlastne napadol a zmasakroval kempujúcu rodinku z Ameriky by mohlo byť celkom zaujímavé, keby celkový dojem nekazila stupidita obhajkyne domnelého zabijáka. Miestami ma jej postava v štýle "ja hrdina, ja pravda..." až iritovala. Navyše je tu príliš veľa scénok, ktoré vlastne len kopírujú všeobecné hororové klišé a tisíc krát obohranú súslednosť udalostí. Koniec sa síce tento dojem snažil napraviť väčšou porciou napätia a akcie, ale nebolo zase toho toľko, aby som dokázal preglgnúť predchádzajúcu kakačku. Len podpriemerné. 40/100 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Stanleyyyy)
  • Slovo „vlkodlak“ je ve filmu použito třikrát: poprvé ve zprávách, které Gavin (Simon Quarterman) sleduje online; podruhé jej vysloví Eric (Vik Sahay) a potřetí zazní v poslední větě filmu, kterou pronesene Gavin. (Johnny.ARN)
  • Kanál Marvelous Videos na YouTube prohlásil tento film za nejlepší vlkodlačí film vůbec a jeden z nejvíce podceňovaných. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama