Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Začnu svůj komentář pozitivy- do hlavní role byla obsazena Sarah Snook, na kterou se mi velmi dobře dívá. A to je z pozitivních záležitostí všechno. O horor nešlo ani náhodou, ten tady reprezentovaly jen prvoplánové lekačky, na které by už konečně mohli tvůrci hororového žánru zapomenout. Příběh ale příliš nefungoval ani jako thriller a měl jsem pocit, že jaksi nedrží celkově pohromadě. Tohle se opravdu nepovedlo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

To byl tak líný film! Tady se tvůrci opravdu vydali cestou nejmenšího odporu, zrecyklovali co se dalo, nepokusili se o vůbec, ale opravdu o vůbec nic zajímavého. Nebo nedejbože netradičního. O žádnou zajímavou scénu, o žádnou zajímavou lekačku. Pusto prázdno. Nedávná Annabelle měla alespoň takové ty svižné wanovské nájezdy kamery a pár funkčních lekaček, ale tohle je i nudně a tuctově natočené, jak pro televizi. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele

Horor bez hlavy a päty s absolútne nesympatickou hrdinkou. Nerozumel som spúšťaču toho všetkého, ani jej iracionálne konania. V dome ostať za každú cenu, aj keď je tam zopár slušne napínavých scén, to už dnešného diváka nepresvedčí. A čím sa to viac snažia tvorcovia zauzliť a prekvapiť nečakanou pointou, tým viac sú nechcene smiešnejší. Akoby každú stránku napísal iný tvorca nezávisle od toho druhého. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Na tenhle horůrek jsem se docela těšila a jak to u hororů poslední dobou bývá zvykem - silně mě zklamal.. Zejména mě zajímala herečka Sarah Snook, která u mě zabodovala v "Predestination", ale tady její herecký výkon nad béčko nevystoupal.. Moc nechápu, co s příběhem mají dělat události na začátku (autonehoda), ale nějak jí na kolečkové křeslo asi dostat museli.. Děj je na prd.. Atmosféra na začátku vypadala nadějně, ale očekávání ani zdaleka nesplnila.. Závěrečná pointa průměrná a slabomyslná.. Líbilo se mi prostředí, skvělý byl dům a celkově barvení filmu.. Jedna lekačka ušla.. Jinak horor pro děti, ale kdybych měla vlastní, tak bych jim to nepouštěla, abych je zcela od tohoto žánru neodradila :-/ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

a další jedna velká nuda do sbírky.Pomalý a nic nepřinášející horůrek,kde se přes hodinu nic moc neděje,aby pak přišlo opravdu neočekávané rozuzlení.Atmosféra nula,lekačka možná jedna dobrá a hlavní hrdinka taky není žádná velká sláva.Z trojice Annabelle-Jessabelle-Ouija tak vítězí creepy panenka o prsa všech hlavních hrdinek.Bohužel je to ovšem vítězství Pyrrhy.Jdu teď koukat z okna,tam se aspoň můžu bát,jestli mi nějaký dobrák neukradne auto ...20% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Když Preston (Mark Webber) nese Jessie (Sarah Snook) v dešti k autu (zabalenou v zelené vojenské dece), vzdálenost, na kterou jsou dveře řidiče otevřené, se v jednotlivých záběrech mění. (Johnny.ARN)
  • Jessabellin náhrobek byl vyroben z masivního betonu, vážil 40 liber a po natočení filmu ho odkoupil sběratel v severozápadním Pacifiku. (Johnny.ARN)
  • Asi po deseti minutách filmu leží Jessabelle (Sarah Snook) v posteli se závěsy a myslí si, že přes závěs něco vidí, a tak ho odtáhne, ale v dalším záběru kamery je vidět, že je opět zatažený. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama