Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Ne moc klasičtí Jackass, což někomu možná vadí, ale už zpočátku to bylo přece jasný. Je fakt, že mi tam občas chybělo přeskakování ze scénky na scénku bez zbytečné vaty a snahy udělat z toho film, což se povedlo tak napůl. Fajn ale je, že je to ve výsledku celkem slušnej road movie se spoustou skopičin, keců a emocí (ať už jen hraných). Musím ale pochválit skrytou kameru, protože si nepamatuju scénu, která by se jim nepovedla přesně tak, jak bylo v plánu - a možná ještě líp. A doporučuju prodlouženou verzi, je to větší prdel. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Knoxville si svý senilní alter ego vždycky uměl užít. Ale celovečerák? No ne že bych si něco takovýho přál, ale trailer byl super, výsledek mě párkrát rozesmál (posrání se), ne všechno funguje, sem tam se něco opakuje, ale pořád tu zůstává taková ta Jackass srdečná rodinná atmosféra, takže kdo by se byl zlobil... Výdělek je opět takový, že nás čtyřka prostě nemine... ()

Reklama

ProfesorLotr 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem žádný Jackass film před tímhle a nedokážu říci, jaký je to oproti tomuto snímku rozdíl, ale pořád nechápu jak tahle vtipy nabytá sranda může mít jen 65%! Po celou dobu jsem se hrozně hlasitě smál a vůbec to nešlo zastavit. O geniální scéně ve striptýzovém baru ani raději nemluvím. Možná to někomu může přijít stupidní a ponižující, ale já se příšerně dobře bavil. JÁ CHCI SQUEL!!!!!! 88% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dal tři, ale pak jsem to přesunul na čtyři. U tohodle filmu jsem se fakt hodně upřímně zasmál. Johny Knoxville využil jedné ze scének v Jackassu a udělal z toho celej film na způsob Borata. A nemělo to chybu. Scény v eskort servisu, krámě, ale vlastně i kdekoliv jinde naprosto parádní. Do toho stejně dobrej vnuk, kterej rychle najede na vlnu nadrženýho bláznivýho dědka. Co víc můžete od takového filmu chtít než upřímný smích a toho jsem si užil opravdu dost. ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Jasně, srovnání s Jackassem je na místě, ale je důvod? Není. Jediný, co má Bad Grandpa společnýho s Jackassem, tak je režisér Jeff Tremaine, herec Johnny Knoxville a jeho alter ego Irving Zisman, podobný typ humoru a toť vše. Má to aspoň "příběh" (berte to dost s rezervou). Je to prostě celovečerní film a ne série několika vtipných scének, jako tomu bylo o Jackassu. Tady dejme tomu ty vtipné scénky musely být nějak začleněny do filmu, musely dávat smysl, proto jich bylo pramálo, ale zas pokud byly, tak byly fakt dobrý. Já se opravdu bavil. Scény se skrytou kamerou prostě nemaj chybu. Miluju Jackass, a Bad Grandpa mě taky baví! Jsem rád, že se chlapi odhodlali a natočili ho. R.I.P. Ryan Dunn. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Ide o prvý film, na ktorého scenári sa podieľali aj scenáristi, ktorí nie sú súčasťou "Jackass" tímu. Fax Bahr a Adam Small však už predtým sparodovali "Jackass" v seriáli MADtv. (m.a.t.o.)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama