Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi David (Rhys Wakefield) a Teddy (Logan Miller) se dostanou na nejlepší párty roku. Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání, a ze začátku jde vše podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale díky zásahu shůry vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho" - sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít. (Ownerko)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Plus jedna, mínus jedna... Klasická studentská pařba jak z MTV v nezávislém podání se sci fi prvky? Na papíře to možná zní zajímavě, realita je ovšem jiná. Nudná, hloupá a nevyrovnaná hodinka a půl, která se snaží být vážná, ale její nedomyšlený scénář jí podráží nohy na každém rohu. Mizerné obsazení a neuspokojivý závěr jen podtrhují zklamání, které plus jedna je. [35%] ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Faynové, napriek tomu úvodu pre " MTV generation ". Skvelý námet by sa obišiel aj bez " hustej teen " párty a v tmavšom prevedení by fungoval možno aj za plný počet. Zbytočný electro ha-ha (!) vesmírny "úder " vyčaroval rozpaky, no párty vytvorila masívnu pôdu pre pôvodný zámer a obohatil ho aj romancou. Produkčne fungujúca mašinéria, z ktorej si dnešný divák odnesie to , čo mu vyhovuje. ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Zaujal prvotní nápad, nicméně s provedením to bylo o něco horší. Nějak mi ale jsou proti srsti ty monstrózní americké párty, kde se řízeně demoluje barák a postavám jsem nějak nepřišel na chuť. I tak se ale daří budovat relativně hutnou atmosféru plnou nejistoty. Fajn je, že se každá ze 3 postav s nastalou situací vypořádává po svém (holčina vede). Trochu jsem byl zmaten zákonitostmi oné anomálie a hodně mě vykolejil (avšak v pozitivním smyslu) závěr, o kterém ale bez spoilerů nemohu nic napsat. Ten to nicméně vytáhl na trošku horší 3*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Filmu trochu chybí nějaké velké vyvrcholení, na druhou stranu jsem si říkal, že z hlediska "velkých party" je tohle sakra originální pojetí. Zajímavý film, který si hraje s dvojníky a rozvádí tak myšlenky filmů jako "Invaze lupičů těl" a přenáší je do moderního pojetí. Nedostanete odpověď na otázku "Proč?", ale zase dostanete ukázku toho, jak nefunkční skupina lidé jsou a jak mohou řešit krizovou situaci, která na ně dopadne. Pravda, tohle je krizová situace rozhodně neobvyklá. Jsem docela rád, že ač tomu název napovídal, tenhle film s Google+ opravdu nemá nic společného. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Kvôli nárazu meteoritu sa teen-účastníci miestnej párty naklonujú, avšak o chvíľu pozadu a zvýšia tak časové línie, vďaka čomu si divák môže tie otravné postavy s ich otravným konaním „vychutnať“ rovno viac krát. A pokiaľ ho z toho nerozbolí hlava, tak môže skúsiť aj rozmýšľať, či to bude mať hlbší zmysel a rozvinie sa niečo viac, alebo sa to iba tradične zvrtne z otupných hádok na predvídateľnú vybíjanú. Od režiséra MTV moderného, opatrného exploitačného remaku "The Last House on the Left" teda prichádza MTV moderný sci-fi thriller, s nechutným romantickým nádychom. Nie je to síce úplne zlé, no osobne to považujem za zbytočné a nezaujímavé; vzhľadom k tomu, že tu podobne ladené "doppelganger" témy už boli x krát, v rôznych variáciách, no hlavne v menej prvoplánových spracovaniach. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě. (Cheeker)

Reklama

Reklama