Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo má v tváři zase ten známý výraz neskutečně naštvané rozinky (a opět mu vydrží po celý film), jen tentokrát vyměnil mačety za kolty (napsal bych šestiraňáky, ale to bych lhal)... A je to vážně zábava. Nijak duchaplná, ničím výjimečná, ale stejně se mi na ní spousta věcí líbila. Od začátku do konce se něco dělo a dělo se to v příjemně zběsilém tempu, likvidace padouchů a akce vůbec byla často velice nápaditá a vtipná (důlní vozík, petrolejka+dynamit...), Mickey Rourke byl ďábelsky (Aby ne!) slizký. Sympatická béčková záležitost, nestydím se za to, že mě tak pobavila. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Žánr western nemám moc v lásce, ale řekl jsem si, že pro jednou udělám vyjímku a zkusím to. No a dostal jsem přesně to co jsem očekával. Tak půl hodiny se na to dalo dívat a poté to už začalo nudit a víc a víc. Například špičkový western Nespoutaný Django má skvělí herci, výborný příběh, kvalitní režii ... atd Ale toto nemá bohužel nic :-( Ale tak jednou se na to kouknout i když občas s utrpením dalo. 40% ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Westernové déčko, od kterého jsem si dost sliboval-bohužel realita je trochu jinde. Jelikož Danyy Trejo je můj oblíbenej ultra záporňák a westernovej žánr mám rád, tak jsem se těšil na akční podívanou plnou svištících kulek a nablejskanejch koltů. No a M. Rourke jako satan, tak to už je sakra lákadlo. Celkově je to takové mdlé a že by to byla nějaká obrovská řežba-tak to teda opravdu není. Bohužel tohle je už celkově pod průměrem, kde to místy i nudí. 40 % ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Kdyby rejža natáčel jen videoklipy, bylo by to fajn. To taky nemá žádnej děj, nad nesmyslama člověk mávne rukou a hlavně ... může si tam krásně hrát se světlem a detaily jako tady a nikdo mu nevyčte, že to je bezduchá hovadina. Bohužel natočil toto. Nu, u filmů s Trejem nemůžem čekat moc intelektuální zábavy,zvlášť, když čerta hraje vyžranej Rourke. Půl bodu za hezkej xichtík hrdinky, půl bodu za pár pěkných scén se světlem, jeden bod za exteriery a kostýmy ... ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

No páni, tohle jsem od toho nečekal !! Dost dobrá práce, sice ta kamera až moc často zaujímala neobvyklé polohy a to mě postupně začalo štvát, hudba je také spíše průměr, no jinak to je příjemný počin... Danny Trejo na to že mu táhne na sedmdesát má lepší formu jak kde jaký čtyřicátník. A zbytek hereckého obsazení se musí také pochválit. Vážně jsem čekal, že film párkrát prokliknu, abych si ušetřil čas a dám tu jednu hvězdu, ale to se nestane ... HODNOCENÍ: 69% (3*) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)
  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno