Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můj velice oblíbený Četník. Úvodní pasáže s farářem nemají chybu, stejně jako lovení pytláka, kdy se Cruchot zakamufluje kapradím. Celé to pokračuje únosem Fugase, kdy jim nudisti unesou auto a naši Četníci se dostávají do drogového doupěte. Se jmény John, Paul, George a Ringo bezvadně zapadnou:) Konec se nese ve zneškodňování rakety. "No ne, to je ale BOMBA!" ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se s tím zabít čas. Tenhle humor hodně zestárnul. To co mně přišlo směšné až roztomilé sleduji dnes s "busterkeaten" ksichtem. Nic zde mě nerozesmálo, ale to je u mě napjosto nojmájní, Údo. Louis de Funes a parta neschopných četníků kolem něj je naivní a jak je možný, že se při své debilitě dostali až na četnickou stanici? Díval jsem se na to znova po velmi dlouhé době a opakované reprizování této sérii jen škodí. 50% ()

Reklama

Havala 

všechny recenze uživatele

Zábava pokračuje v dobrém duchu. Přehlídka doposud odehraných dílů, myslím že zdařile sestavených. Opět se s vervou vrhli do práce která každému smrdí:-) Srovnáme - li četnickou komedii s Funesem a s Potměšilem, tak se to srovnávat ani nedá. I když toto není nejoblíbenejší film serie, nikdy nezlame, scénky vtipné i po několika desetiletích. 83% ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Vaření z vody a znásilnění kultovní postavy četníka v podání Funese. Tentokrát se nehodlá vyrovnat s penzí, i přes svůj pohádkový majetek (čert ví, kde to nakrad). Podle mě by bylo nejlepší, kdyby zůstalo u prvního dílu a šmitec. Tady už nejde o nic víc, než nastrkávání populární postavy do různých prostředí. Ech, nesnášim hipíky. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Náš četník se ocitl ve výslužbě ... z ničeho nic - a na jeho výkonu je to znát ... bohužel. Děj sice obsahuje i přínosné a vůbec po všech stránkách skvělé a originální gagy, leč chvílemi se zadrhává - a v nouzi nejvyšší si vypomáhá trochu podřadnými scénkami, které jsou (nebo spíš které by MĚLY být) pod jeho úroveň. Vůbec nejslabší je paradoxně finále - ale na druhou stranu: Znám i daleko trapnější pokusy o vtip. Trochu usmolené 3* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Louis de Funès byl díky této četnické epizodě oficiálně přijat u 405. pluku protiletadlového dělostřelectva v Hyerés. Byla mu tam udělena hodnost první třídy. (Pierre)
  • Exteriéry klášteru se natáčely v prostředí Château de Saint-Amé poblíž Saint Tropez. (frolish01)
  • Za túto štvrtú časť ságy dostal Louis de Funès (Cruchot) honorár dva milióny frankov, čo predstavuje veľký nárast v porovnaní s jeho počiatočným honorárom za prvý film, ktorý bol 90 000 frankov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno