Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Když Cruchot v honičce potkal krásnou Jozefu kterou hrála Claude Gensac a naskočila mezi nimi hned jiskra nemohlo to dopadnout špatně:-)))) Tenhle film je prostě četnická klasika. Dočkáme se v ní dokonce Cruchota generálem, což se nám v žádném jiném díle nepoštěstí. Škoda že si toho velení nakonec moc neužije ale aspoň si stihne dát čajíček s cukříčkem.:-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tu si dali tvorcovia záležať, trojročná prestávka pomohla scenáru a najmä hercom. Na tých sa pozeralo o poznanie príjemnejšie ako v predošlej časti. Vtipy samozrejme gradujú od scény k scéne, vzájomné doťahovanie jednotlivých členov žandárskej jednotky je na jednotku, situačná komika boduje, škoda len slabšieho rozjazdu, gýčovej scény s mníškou v side-car a romantická zápletka asi tiež nebude Funèsovou doménou. Ale inak veľmi pozerateľné. 75%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1974 sa znenazdajky objavil "Žandár zo Saint Tropez", o rok neskôr vycestoval do amerického New Yorku a v roku 1968 sa tento žandár žení. Francúzska komediálna séria o svojráznym policajtovi Cruchotovi pokračuje. Táto tretia časť sa mi už nezdá tak vtipná a svieža ako jej predchodcovia, ale i do tretice sa pri tom dá celkom dobre pobaviť. Bláznivo charizmatický Louis de Funès to dokáže svojimi originálnymi, extravagantnými hereckými kreáciami celé ukočírovať. Je to stále tá stará dobrá, osvedčená, klasická francúzska komédia. Zamilovaný Ludovic Cruchot. "Le Gendarme se marie". *** ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Výrazně nejslabší díl!!! Četník a ženský to nejde dohromady!! Ten začátek kdy Funes stíhá nepořádné řidiče a konec kde honí uprchlího trestance je sice dobrý ale jinak nic moc!! Většina vtipů byla trapných a málokdy jsem se zasmál, jelikož se z Funese nestal ulítaný tatínek ale zamilovaný dědeček!!! A to zrovna není to co bych od něj očekával.... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

V třetím díle se dočkáme trochu lidštější stránky pana Cruchota a dočkáme se několika opravdu absurdních a velmi vtipných scén. Tvůrci dokonale oživili sérii přítomností ženského pohlaví, což jim vyšlo nadmíru úspěšně. Film působí velmi svěže, opět dokáže divákovi nabídnout kvalitní francouzskou komedii. Vždy se rád znovu podívám a vždy se skvěle pobavím. 10/10. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když Cruchot (Louis de Funès) jede na začátku filmu v kabrioletu a provokuje záměrně pomalou jízdou, jede kolem plné čáry a ostatní řidiči se za ním vzorně vlečou. Pak přijde přerušovaná čára a řidiči začnou Cruchota předjíždět. Cruchot se raduje a křičí: „Teď ho chytneme!“ Jenže tu není žádný důvod k zastavení, protože předjíždějící řidiči se ničeho nedopustili. A Cruchot, přestože se raduje, že řidiče chytnou, nikam nevolá, aby zadržení zajistil. (pjotri)
  • Když strážmistr Cruchot (Louis de Funès) pronásleduje únosce Joséfy (Claude Gensac), narazí autem do lešení, přičemž má helmu. Hned v dalším záběru ji však nemá. (dyfur)

Reklama

Reklama