Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, ktorý mne sadol do noty svojím rovnomerným a neprehnaným rozvrstvením romantickej a thrillerovej vrstvy. Ak tu niekto píše o nejakej presladenosti či „obrovskom slaďáku“, mal by si zapnúť na 5 minút Šeherezádu a ten rozdiel pochopí okamžite. Noci s nepriateľom je naozaj porovnateľný film, ale mne sa tento páčil viac. Rovnako ako Julianne oproti Julii. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Takový ten téměř typický romantický film. Což o to, každý ví jak to dopadne, každý už ví po pár minutách, jak se bude vyvýjet děj. Ale někdy i tohle všechno nemůže zkazit zábavu. Nebude to žádné přestřelené hodnocení, ale svůj účel tento film splnil. Překrásná Julianne Hough byla zářící hvězdou, ona byla hlavní důvod, proč dávám víc jak pár červených hvězdiček. Příběh nebyl nějak přestřelený, myslím tím i romantické scény, všechno bylo na snesitelné úrovni. Tedy až na konec, a na mystickou Cobie Smulders alias Matku ze záhrobí. I hrdina opačného pohlaví je u mě považován jako klad, Josh Duhamel je sympaťák vyskytují se v mých oblíbených projektech. No tak abych to shrnul, 60%.. pro tento žánr v mém žebříčku dobré hodnocení! ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

No tyvole, občas mi nějaká romantika fakt sedne a tady jsem se na konci už blížil k slzám, což se mi u filmů prostě fakt nestává, takže já jdu jednoduše na čtyři a je mi to jedno. Trochu kýčovité, ale přesně tenhle film mi teď padl a musím říct, že pro mě vůbec nebyl předvídatelný a dost nechápu, jak někteří lidé mohli části filmu předem odtušit, že to tu nazývají předvídatelné. Asi jsou vědmy, nebo nevím. Příběh občas pokulhává, ale odpouštím za konec a nádherný vizuál a herecky to je dobré, až na Julianne, která podle mě prostě není dobrá herečka. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nenáročnej film dělanej přesně pro večer prožitej u bedny vedle manželky. Romantika solidní, obsazení průměr, ovšem ta koncovka a rozuzlení z mysteriózního pohledu u mě zafungovala na jedničku a příjemně to vše završila. Za mě nečekaný, i když moje žena to věděla ještě než se ve filmu vůbec něco řeklo... Holt neumím jako ona číst mezi řádky! 70% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro toho, kdo už má něco nakoukáno, nebude tento snímek žádným překvapením, ovšem já hodnotím kladně z několika důvodů.. Josh Duhamel na mě působí ohromně sympaticky, Julianne Houghová se mi líbila, záporák byl správně odporný, atmosféra jakéhosi zapadlého městečka byla příjemná, hudební podmaz vyhovující a někdy je fajn si u filmu jen tak oddechnout.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)
  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)

Reklama

Reklama