Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

emma53 

všechny recenze uživatele

Kdo touží odplavit trable všedních dnů a úplně vypnout, tak je tenhle film to pravé ořechové, Přesně jsem věděla do čeho jdu, protože od Nicholase Sparkse se ani nic jiného očekávat nedá a krásný plakát k tomu přímo vybízel. Chtěla jsem něco sladšího, ale ne homoli cukru, kterou nebudu schopná pozřít. Co se romantiky týká, viděla jsem od Lasse Hallströma přece jen lepší kousky. Ale po vizuální stránce to byla vysloveně pochoutka a oba kluci i Cobie s Julianne byla taky dobrá volba, to nemohu říct :-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Romantika s prvkami thrilleru a s veľmi sympatickou herečkou (Julianne Hough) v hlavnej úlohe. Už v polovici filmu som vedel, kde sa uberá príbeh, ale vobec mi to nevadilo. Presne takúto jednoduchosť, som čakal od filmu, keď bola predlohou kniha od Nicolasa Sparksa. Zatiaľ všetky filmy, sfilmované od tohoto spisovateľa odo mna dostali najvyššie hodnotenie a tento nieje výnimkou.. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Nenáročnej film dělanej přesně pro večer prožitej u bedny vedle manželky. Romantika solidní, obsazení průměr, ovšem ta koncovka a rozuzlení z mysteriózního pohledu u mě zafungovala na jedničku a příjemně to vše završila. Za mě nečekaný, i když moje žena to věděla ještě než se ve filmu vůbec něco řeklo... Holt neumím jako ona číst mezi řádky! 70% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Život s agresívnym a egocentrickým alkoholikom? Najlepšie asi naozaj ujsť čo najďalej a začať iný život... Ďalší z mnohých filmov podľa literárnej predlohy Nicholasa Sparksa, avšak bez tradičného sparksovského vyvrcholenia (ktorého sme sa nedočkali ani v jeho predchádzajúcom diele - The Lucky One). Žeby Sparksa už omrzeli nešťastné konce? Vyzerá to tak! Videl som všetky filmy podľa Sparksových predlôh, ale čím ďalej tým to viac upadá - ale aj naďalej je to nadpriemer (hoci už nedosahujú kvalitu jeho zlatého obdobia s takými klenotmi ako A Walk to Remeber alebo The Notebook). Myslel som, že keď sa réžie ujme Lasse Hallström tak to ešte viac naberie na obrátkach, ale z tohto príbehu sa asi fakt nedalo vytĺcť lepšie spracovanie. Až do polky filmu sa to javilo celkom záhadne, potom sa tajomstvo odkrylo a dej sa rozvinul - a dráma rástla viac a viac, až to vyvrcholilo mierne predvídateľnými udalosťami. Josh Duhamel je čím ďalej tým lepší herec, Julianne Hough sa ešte len vyvíja. Na záver - nepovedal by som, že som sklamaný, ale ani nie nejako prekvapený... takže adekvátne 4 hviezdičky. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)
  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)

Reklama

Reklama