Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

berusche 

všechny recenze uživatele

Já se sice nerada opakuju, ale jak vidno, jsem další z řady, která vytáhne Noci s nepřítelem. Přesně tak, stejný námět, podobná tendence, jen ten romantický příběh hodný mistra jen z Jů-e-sej si tam scénáristi nacpali navíc. Pokud bych tedy přešla otravný fakt, jak moc je to původnímu námětu podobné, a strávila kýčovité scény, kterých je to plné, přejdu rovnou k věci. Ty herecké výkony jsou otřesné, vážně. A u hlavní hrdinky skoro až nesnesitelně. Nejlíp hraje ten alkáč, ten má taky jedinej průhlednou roli, která za to stojí. Zbytek Oscara určitě nedostane (on asi taky ne, ale lepší než nic). ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Kriminální zápletka je jednoznačně přínosná a bez větších výhrad přijatelná, ovšem romantická linie se táhne jako ... jako lepkavý přeslazený sirup - a poněkud těžkopádně naservírovaná "mysteriózní" pointa mě značně otrávila ... tím spíš, že pod její realizací je podepsaný můj oblíbenec Lasse Hallström ... 2,5* ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Celou dobu příjemná podívaná a trochu přemýšlení, co vlastně Katie provedla. Vše se po příjezdu do Southportu strhne do romantického filmu. Chvílemi se dočkáme i napětí, ale nic výrazného. Do závěru jsem byl rozhodnutý pro 3*, ale právě díky němu a dopisu na konci nemohu jinak než dát 4*. Dá se říct, že jsem nic závratného nečekal, a proto jsem byl mile překvapen .. 7/10 = 72% ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Slaďárnám se nebráním. Pokud jsou dobře natočený, nemám problém a dokonce několik z nich patří mezi mé TOP filmy. Zde jsem sice nečekal nic velkého, ale i tak přišlo zklamání. Naivní scénář mě ani neobměkčil, ani nedojal a v závěru spíš mírně negativně překvapil. Detektivní slátanina, kde třičtvrtě filmu váháte, jestli jde o romantiku nebo krimi a nakonec vám režie pěkně naservíruje mysteriózní třešničku na dortu, která tu působí jak pěkně mířená facka na tvář pří -20°C. Nechci o tomhle podprůměrném snímku nějak laborovat, tak bych to zkrátil asi takto: hodně slabá romantická detektivka, kde se uprchlá vražedkyně zamiluje v malém městečku do mladého usedlíka - prodavače. Nakonec je z vražedkyně oběť, což je asi v polovině filmu rozuzlení jedné strašné záhady a na konci pak přijde duchařská vsuvka, která tady vypadá hodně slabě a trapně. Nezaujalo a dvě hvězdy možná za pár klišé průměrných scének a sympatickou Julianne Hough. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Romantika s prvkami thrilleru a s veľmi sympatickou herečkou (Julianne Hough) v hlavnej úlohe. Už v polovici filmu som vedel, kde sa uberá príbeh, ale vobec mi to nevadilo. Presne takúto jednoduchosť, som čakal od filmu, keď bola predlohou kniha od Nicolasa Sparksa. Zatiaľ všetky filmy, sfilmované od tohoto spisovateľa odo mna dostali najvyššie hodnotenie a tento nieje výnimkou.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)
  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)

Reklama

Reklama