Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 2

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (463)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovské překvapení. Hodně milý a odpočinkový film s poměrně sympatickým obsazením. Naprosto dokonale jsem se dokázala vžít do hlavního hrdiny, takže asi o to mě bavil film ještě víc. Velmi dobrý scénář, člověk se nestačil vůbec nudit a tak něják mě nenapadá nic, co bych tomu vytknula. Steve Carell v nezvyklé roli a Sam Rockwell si mě tu naprosto získal. 4* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle filmy já opravdu můžu. Nejenže se totiž odehrávají v prostředí, kam bych z fleku odjel a strávil tam celý zbytek života, ale většinou disponují naprosto uvěřitelnými a sympatickými postavami, s nimiž se divák snadno ztotožní. Tady sice otěže suverénně převzal těžký pohodář Sam Rockwell, který názorně ukázal jak kladně vyniknout ve vedlejší roli, ale sympatie si postupně získají i natvrdlý Liam James a samozřejmě okatá AnnaSophia Robb, které to sluší ještě víc než v Surfařce. Navíc všechny rodinné těžkosti, kterými si hlavní hrdinové procházejí, vyznívají poměrně věrohodně a v kombinaci s letním sluníčkem a hláškujícím Rockwellem vytváří velmi povedený celek. Pro mě tedy velké, obzvlášť v zimních měsících vítané překvapení. 75% ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Začínám milovat Sama Rockwella. Basta. Má to vrásky, ale je mi to úplně ukradený. Možná, že Steve Carell je neskutečně černobílý a celý ten obrat s jízdou na lodi je trochu jednoduchý, ale je úplně jedno. Vnitřní pocit výjimečnosti a pohody tam je. Navíc je potřeba čučet a hledat Rockwella kdekoliv se objeví. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,6miliónaTržby USA $21,465,403Tržby Celosvetovo $25,997,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ na prvý pohľad zaujímavé obsadenie ale svoje tu urobí len postava Sama Rockwella ktorá dosť dobre nahráva hlavnej postave zadumčivého chlapca a AnnaSophia Robb je aspoň ako tak roztomilá, ostatný sú tak troška do počtu, trošku aj trvá dokiaľ človek príde na chuť z počiatku tohto monotónneho príbehu /55%/ ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. Film, o jehož existenci jsem se dozvěděl pár hodin před tím, než jsem si ho pustil. Zkrátka blesk z čistého nebe. Nezapomenutelné prázdniny působí velmi životně, mají skvěle napsané postavy, bije jim srdíčko ... (:-D). Introvertnější diváci si do Duncana mohou bez problémů promítnout sami sebe (odzkoušeno). A jako bonus další super role pro Sama Rockwella. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Aby se ušetřilo, tak se štáb domluvil, že místo přívěsů se pronajme pouze jeden dům, kde se budou herci a štáb scházet o přestávkách. Všichni si tento dům oblíbili a dokonce ho ho většina herců navštěvovala i o svém volnu. (Fugas.cz)
  • Sam Rockwell (Owen) často improvizoval a žartoval do reproduktoru v scénach vo vodnom parku. Raz zabudol, že sú tam deti a povedal nevhodný vtip. To nazlostilo majiteľa parku. Rockwell sa musel ospravedlniť, aby mohli pokračovať v natáčaní. (sWONDER)

Reklama

Reklama