foto

Jim Rash

  • nar. 15.7.1971 (47 let)
    Charlotte, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

James „Jim“ Rash se narodil 15. července 1970 v městečku Charlotte v Severní Karolíně. Vystudoval Charlotte Latin School ve svém rodném městě a postgraduální studium strávil na Lawrenceville School v New Yersey.

Zahrál si vedlejší roli pana Graysona v roce 2005 ve filmu ŠKOLA SUPERHRDINŮ. Dále se objevil i v seriálu ZLATÁ SEDMDESÁTÁ nebo v parodii RENO 911! Hostoval i v poslední epizodě seriálu PŘÁTELÉ.

Přesto role, kterou se nejvíc vryl do paměti fanoušků je ze seriálu COMMUNITY. Tady hraje šílenou postavu děkana Peltona, který má zálibu v oblékání ženských šatů. Málokdo ví, že se společně s Nat Faxonem podílel na psaní scénáře pro Clooneyho film DĚTI MOJE. Za práci na tomto filmu se může pochlubit jak nominací na Zlatý Glóbus, tak i vítězstvím Oscara za nejlepší adaptovaný scénář.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Červený střevíček a sedm statečných
2017 Bernard and Huey
2016 Captain America: Občanská válka
2015 Looney Tunes: Králíkův útěk
2014 Pírkovo dobrodružství
2013 Nezapomenutelné prázdniny
2011 Worst. Prom. Ever. (TV film)
2010 Open Books (TV film)
2009 The Slammin' Salmon
2008 Hackett (TV film)
Zprávy TV Onion
2007 Chechták
Cook-Off!
Devítky
Skóruj!
2005 Partneři
Škola superhrdinů
2003 Alligator Point (TV film)
Sketch Pad 2 (TV film)
2002 Expres foto
Hiding in Walls
Minority Report
Simone
Ulejváci
2001 Loomis (TV film)
2000 Auto Motives

TV seriály

2018 Star Wars: Odboj (TV seriál)
Fuel for the Fire (E03)
The Triple Dark (E02)
The Recruit (E01)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Who is Gizmoduck?! (S01E18)
Beware the B.U.D.D.Y. System (S01E11)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
The Pigeon Has Come Home to Roost (S03E20)
Real Bitches of Newport Beach (S03E19)
The Gift (S03E18)
další epizody (10)
2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Šlamastika s desetníkem! (S01E03)
Žjóva! (S01E01)
Nobodies (TV seriál)
The Pledge (S01E10)
Devil in a Red Dress (S01E09)
Not the Emmys (S01E05)
další epizody (5)
Superior Donuts (TV seriál)
Error of Admission (S02E06)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
A Dog's Life (S03E10)
Mystery on Wall Street (S03E09)
Ring of Fire (S03E08)
další epizody (10)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Pickle Gambit (S09E02)
Griffinovi (TV seriál)
Dearly Deported (S15E19)
2016 The Grinder (TV seriál)
The Retooling of Dean Sanderson (E14)
Black-ish (TV seriál)
VIP (S03E01)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
The Farmer's Daughter (S02E19)
Save Me! (S02E18)
The Bard's Curse (S02E17)
další epizody (12)
Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Griffinovi (TV seriál)
Run, Chris, Run (S14E19)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
A Plaintive Wail (S02E07)
Jason B. Sucks (S02E06)
Old Man of the Mountain (S02E05)
další epizody (12)
Rick a Morty (TV seriál)
Big Trouble in Little Sanchez (S02E07)
Glee (TV seriál)
Loser Like Me (S06E01)
2014 Break a Hip (TV seriál)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
Mite Tyson (S01E05)
Is Magic Real? (S01E04)
Heavyweight Champion of the Moon (S01E03)
další epizody (5)
TripTank (TV seriál)
Glee (TV seriál)
The Back-Up Plan (S05E18)
2012 Sketchy (TV seriál)
2011 Goodnight Burbank (TV seriál)
2010 Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
První zvonění (S01E01)
Americký táta (TV seriál)
G-String Circus (S06E08)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Gallery Show (S01E13)
2007 Halfway Home (TV seriál)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Láska nebeská (S08E06)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřbená zaživa (S01E10)
Přátelé (TV seriál)
Poslední epizoda (S10E18)
2003 Reno 911! (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
All the Rage (S02E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zbloudilá střela (S03E13)
2002 Baby Bob (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Thanks (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)

Dokumentární

2017 Funny: The Documentary

TV pořady

2018 The Joel McHale Show (TV pořad)
2017 Beyond Stranger Things (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2013 In Bed with Joan (TV pořad)
The Writers' Room (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
84. Annual Academy Awards (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Heart
2013 Nezapomenutelné prázdniny
2011 Děti moje

TV seriály

2009 Zpátky do školy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Heart
2013 Nezapomenutelné prázdniny

TV seriály

2009 Zpátky do školy (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Thoroughbreds

TV pořady

2013 The Writers' Room (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace