Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Flego 

všechny recenze uživatele

Stallone je zamilovaný do vlastnej šablóny, keď má otec rodiny (hlavný hrdina) problémy so svojou prácou alebo životom a bojuje alebo sa stará o svoje dieťa... Tento model už nestačí a nemože naplno fungovať ani keď hlavnú postavu napíše na telo kamarátovi z Expendables Jasonovi Stathamovi. Takže vznikol priemerný akčný thriller, kde sú zaujímavé len súboje face to face, zopár prelínaní scén, keď jedna ešte neskončí a druhá už začína a napokon fešná Winona Ryder. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŘEKNI MI, ŽE VÍŠ, KDE TEN ZKURVYSYN JE…“ /// Statham vs. drogovej sráč, kterej přišel vo fracka (z toho plyne ponaučení – když sejmeš parchanta, sejmi i fotra!). Jasone – kurva ty válíš! Super ruční práce, taky Franco nám dospěl… pravda, to vodhalení (jaký? Nebuď zvědavej a mazej do kina! Aha… tak se na to vyser…) je trochu pitomoučký. A s pochybnejma berličkama se nám postupně trhá pytel…, ale co, má to slušný tempo, svině jsou sviňský, Jason drsnej… a snažím se (kurva fakt se snažím!) nemyslet na to, že se chovaj kreténsky. Když vono to nejde. NEJDE! Strašně mě to sere, páč tohle je po dlouhý době suprovej Statham! Jako – drama, to vono to je! Můžu za sebe říct, že Franco dostal přes držku i silou mýho vzteku. A já když se naseru… takže co vlastně čekáte? Som z toho volaký zmetený… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2006 napsal Chuck Logan, číst nebudu. 2.) Chcu vidět, jak se tváří šéf motogangu při informaci, že jsem mu (před chvílí) zmenšil gang. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Za posledních několik let, rozhodně jedna z nejlepších Stathamových sólovek. Film nepřináší nic nového, (bývalý policajt, který se v utajení snaží vychovávat dcerku a vyhýbat se problémům) ale vše známé podává přijatelným a zábavným způsobem a Statham je málokdy takto charismatický. O akční jízdu se ale rozhodně nejedná. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tři důvody proč jsem se odhodlal na HOMEFRONT podívat: 1) Záporná role Jamese Franca a Winony Ryder (jo, wtf?), 2) Jason Statham a dlouhé vlasy (jo, wtf?) a 3) Scénář - Sylvester Stallone. Takže ano, Statham má v úvodu skutečně dlouhé vlasy a je to totální úchylárna. Naštěstí nás příběh hned zkraje zavádí "o dva roky později", kdy už sem mu na hlavně leskne stará dobrá vypelichaná pleška. Stallone scénář napsal nejspíš ve slabší chvilce po smrti svého syna a překvapivě hlavním aspektem filmu je vztah Stathama a jeho vychytralé dcery (všechny dětské role tady mají mimochodem hodně šílenej casting) a brutální akce, tak jak ji známe z jeho posledních děl jde stranou. K tomu si připočtětě šíleně topornou režii a ve spoustě momentů hudbu jako z FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU a máte solidní koktejl na neklidnou noc. Nakonec největším perverzním potěším zůstavá vařič perníku James Franco. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jason Statham: Redneck edition. Sympatické béčko, kterému však malinko podkopává nohy hodně pomalý úvod a také zatraceně málo společný scén Stathama a Franca. Což je rozhodně škoda, protože Statham má opět charismatu na rozdávání a Franco si svého vidláckého psychopata opravdu vychutnává. Jejich závěrečný střet tak mohl mít ještě mnohem větší koule. Tempo je ale fajn, akce v níž Jason mlátí lidi štaflemi či dveřmi od auta opět potěší a také vedlejší role byly hodně příjemně obsazeny. Akorát ten střih mi místy přišel jak z nějakého direct-to-dvd béčka. Jako jednohubka pro potěšení akčního fandy však ideální. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama