Reklama

Reklama

Peter Devereaux (P. Brosnan) je bývalý tajný agent CIA, co si užívá poklidného života ve švýcarském Lausanne do chvíle, než jej vyhledá jeho někdejší šéf. Ten jej přesvědčí, aby se vydal na další misi a z Moskvy eskortoval Nataliu Ulanovovou (M. Musliovic) – asistentku bývalého generála Arkadyje Federova (L. Ristovski) a horkého kandidáta na ruského prezidenta. Natalia je totiž ve skutečnosti agentkou pracující pro CIA. Té se podaří získat tajné informace z Federovova trezoru, které jej usvědčují z válečných zločinů v Čečensku. Netrvá to dlouho a Federov si této zrady všimne a chce ji dopadnout. Peter se k ní však dostává dřív než ostatní, ale během útěku je dle rozkazu zastřelena dalším agentem CIA a Peterovým bývalým žákem Davidem Masonem (L. Bracey). Těsně před svou smrtí stačí dát Peterovi usvědčující fotky a říct mu jedno jméno – Mira Filipova. O ní však nejsou žádné informace a jediný, kdo s ní byl v kontaktu, byla Alice Fournierová (O. Kurylenková). Peter se tak rozhodne Alice vypátrat, aby zjistil, proč musela Natalia – ve skutečnosti jeho utajená láska, zemřít. A aby toho dosáhl, je odhodlán se vypořádat se všemi, kteří mu budou stát v cestě. (Česká televize)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (281)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Očima většiny: "Och, kvalitní erková akce, je to solidní, Brosnan má charizma, příběh je luxusní, napětí, spád, tempo, luxusní oldschool.." Můj pohled: "Chování postav je do puntíku příšerné. Brosnan vyfakuje svého žáčka v papírech a podřízne mu ženušku, kterou ten cápek zná asi několik hodin, sotva zaslechne její jméno a vídá se s ní osm týdnů. K tomu mu pomůže získat dcerušku a dojemný příběh má dojemný konec. "Kdo to po nás jde?!" "Deveraux. Nyní využije všechny svoje schopnosti a půjde po nás!" Od smíchu jsem chcípal okolo mýtů a legend o agentovi, který neovládá jediné bojové umění a v akci nepůsobí vůbec profesionálně ani přirozeně. Prostě někam přijde, bez přebíjení a krytí se za překážkou likviduje ostatní šašky, působící jako stativ. Příběh je debilní a upřímně jsem od první scény s Kurylenkovou přišel na ten neuvěřitelně neuvěřitelný zlom o její minulosti. Takže předvídatelnost. A co asi třistašedesáttisíc klišovitých dialogů a stereotyp z každý scény?! Závidím všem, kteří si to užili. Kdyby tu bylo alespoň něco nového, originálního, navíc ten zkurveně urychlený konec.... a nezachrání to asi tři slušný headshoty a ty rádoby hustý bitky." "Cos dělal Petře před týdnem?!" "No, žil svůj život." A mělo to tak zůstat ;)) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Na NM jsem se moc těšil. Mám moc rád tyhle rozzlobený důchodce. Pánové totiž mají charismatu na rozdávání a fandíte jim pomalu stejně jak Jardovi na ledě. Bohužel už po druhé u mě zůstalo malinko za očekáváním. Kevin do svého filmu vklínil otravnou dcerku a za to nedostal 4tou hvězdu. Proč ji nedám ani Piercovi neumím odpovědět úplně přesně. Možná kdybych se tam o někoho nebo přímo někoho bál, kdyby někomu něco hrozilo. Snímek se ale nese v duchu toho, že vše je v pořádku protože taťka Brosnan je na blízku. Každopádně film je zábavný a celkově si není moc na co stěžovat. Rád ho každému doporučím. 68 procent a 3 silné hvězdy. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnocuju, ale tenhle listopádovej Brosnan i s mydýlkem Kurylenkouvou jsou mnohem lepší než většina Piercových Bondů. Škoda jen, že neměl k dispozici stejný rozpočet (nebo zručnějšího režiséra, protože na erkových efektech šlo zapracovat. Ale jinak v pohodě light akce v podobě špionážní naháněčky. 70% se zavřeným okem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No vida zase se mi povedlo bejt první (ano přiznám se občas to dělám schválně) Každopádně je na místě mluvit o velký spokojenosti. Brosnan to byl vždycky pan charizma a i když už taky zestárnul a dávno není agentem z povolením zabíjet, tak ze svých schopností nic neztratil. Jenom jsem se bál abych nedostal ukecanej špionážní thriller co mě unudí k smrti a světe div se dostal jsem neuvěřitelně svěží drsnej akčňák z paradním tempem ve kterým se furt něco děje. Přestřelky jsou nekompromisní a parádně přehledně natočený. dokonce ani ty scény kde se kecá mě nenudili a i když mám do perfektního Angličtináře pořád daleko (zdravím vegetola.mp) Tak v kostce jsem ten příběh pochopil a musím říct, že vůbec není hloupej. První půlhodina je přímo vynikající pravda pak akce ustoupí a začne se tu i kecat, ale no problema Pierce to bez potíží utáhne. já toho chlapa prostě můžu a tak trochu se teď stydím, že jsem o tomhle filmu neměl ani šajnu a dozvěděl jsem se o něm náhodou. Pravda nastolený tempo nevydrží po celej film a je to hlavně o střílení soubojů je minimum Pierce tu má jednu kratší bitku, ale na jejím střihu je až moc okatě vidět, že on se jí téměř nezůčastnil, ale k čertu s tím. Tohle není jeho hlavní devíza. On je hlavně pan herec a pokud jde o akci tak z pistolí si bohatě vystačí. Jinak akce je celkem drsná je to tentokrát Rko jak vyšitý žádný PG-13 a kvalitní akci ještě podkresluje svižná Beltramiho hudbička. K maximální spokojenosti chybělo jenom málo a chvílema jsem opravdu přemýšlel, že tomu vrazím plnou palbu. Každopádně Pierci pořád si borec a opravdu moc rád bych tě viděl v příštích Expendables!90% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

November Man je docela dobrý film s výbornými momenty,ale samozřejmě také i s těmi slabšími.Film určitě neměl zas tak velký rozpočet,ale v celkovém součtu je na tom podobně jako velice opěvovaný film roku 2014 John Wick,a to nijak oslnile.Hlavní roli zahrál exbond Pierce Brosnan a pořád mi je sympatický,i když od Bondů s ním uplynulo 15 let.Roli si zde střihla také Olga Kurylenko,která se objevila také v Bondovi,i když s Danielem Craigem.Líbily se mi zde akční scény,příběh slabší,konec překvapivý,ale spravedlivý.Za mě dávám 65% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama