Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

pravo 

všechny recenze uživatele

Fr: „Čo je trebárs prostata? Fan: „ To viem, to viem... pozícia, v ktorej sa žena ...sladký krém...rímsky imperátor... .“ Fr: „ Čo je kibbuz?“ Fan: „...výraz typický pre nárečie v oblasti Alberobello ... .“ Fr: „ Už ti došlo aký si kretén?“ Pôvodné Maléry pána účtovníka boli satirickou komédiou na život okolo nás (byrokracia úradníctva, sociálne rozdiely ...) tak pokračovanie je paródiou predchodcu. Maléry 2 je vlastne iba súhrn pomerne nevtipných komických čísel a svojou podstatou veľmi pripomínajú českú trilógiu Kameňák. Villaggio zrejme neprekusol úspech prvého úspešného diela a bez štipky nápadu a originality sa snažil vytĺcť z toho čo najviac. Postava Fantozziho po tomto filme stratila čaro a snaha zaplniť prázdnotu novými postavami, bizarnosťou a absolútnou neúctou je naozaj úbohá myšlienka. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl této francouzské komediální série. No, film Maléry pana účetního se fakt povedl, ale toto pokračování ? Bohužel většina vtipů se stala vtipy trapnými. Jinač Fantozzi a většina herců - to vše funguje. Jako nechchci to moc kritizovat, člověk se zasměje, ale už je to dost přehnané - vtipny atd ... I příběh divný. Takže ve výsledku čistý průměr. 50% = *** ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Čtvrté pokračování skečů a vyložených trapasů pana Fantozziho jede stále ve stejných kolejích jako předchozí snímky. Některé se dokonce opakují, což předznamenává docházející dech tvůrců. Paolo Villaggio tu opět řádí jak utržený ze řetězu, ale celkový dojem je poněkud slabší. Úsměv na tváři však vyvolat dokáže. Došlo i na vývoj Fantozziho dcery, a tak se zdá, že ještě není všemu konec. ()

megacik 

všechny recenze uživatele

Dvojka dosť často namiesto smiechu vyvoláva súcit s Fantozzim, kvôli tomu, ako ho kolegovia a najmä Silvániová neustále zneužívajú. Toto sa mi v komédii nepáči. Každopádne dá sa miestami zasmiať. Nedokážem pochopiť správanie Fantozziho, kvôli tej starej rakete Silvániovej, keď má doma takú sympatickú ženu. Dej je trochu chaotický, ale to nevadí. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Slabé, velmi slabé. Na legendární Maléry 1 to nemá v žádném případě a i v rámci série se tenhle díl řadí k těm horším. Film je přehnaně vulgární a snaží se být vtipný za každou cenu, což se mu nedaří. Jak už jsem psal u Zrození pana účetního, tento film také zachraňuje sportovní vsuvka- olympiáda. Dvě opravdu slabé hvězdičky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama