Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl této francouzské komediální série. No, film Maléry pana účetního se fakt povedl, ale toto pokračování ? Bohužel většina vtipů se stala vtipy trapnými. Jinač Fantozzi a většina herců - to vše funguje. Jako nechchci to moc kritizovat, člověk se zasměje, ale už je to dost přehnané - vtipny atd ... I příběh divný. Takže ve výsledku čistý průměr. 50% = *** ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Zhrniem týmto stručným komentárom všetky časti, ktoré som videl: Tak ako ostatné Fantozziovky môže byť aj táto, ak sa človek správne naladí, riadne vtipná. A Mariangela je ako vždy...riadne hnusná. Krása je ale to posledné, čo hľadať, keď sa povie Ugo Fantozzi. Na to sa treba radšej predom pripraviť. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Slabé, velmi slabé. Na legendární Maléry 1 to nemá v žádném případě a i v rámci série se tenhle díl řadí k těm horším. Film je přehnaně vulgární a snaží se být vtipný za každou cenu, což se mu nedaří. Jak už jsem psal u Zrození pana účetního, tento film také zachraňuje sportovní vsuvka- olympiáda. Dvě opravdu slabé hvězdičky. ()

Durgas 

všechny recenze uživatele

Bolo to vážne dosť slabé. Miestami sa síce niektoré vtipy aj podarili, hneď v ďalšej chvíli sa však udialo niečo, z čoho bolo trápne ešte aj mne - divákovi. Dej totálne rozhádzaný, interakcie medzi postavami slaboduché. Ak to nepozeráte na spoločnej obrazovke cestou v autobuse ako ja, tak to nepozerajte, lebo je to fakt strata času... ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl už je o něco slabší, ale stále lepší než poslední díly. Italské komedie o panu účetním alias Fantozzim mají 10 dílů! (u nás uvedeno už 9) 1 Fantozzi (1975)/Zrození pana účetního 2 Secondo tragico Fantozzi, Il (1976)/Nesnáze pana účetního 3 Fantozzi contro tutti (1980)/Maléry pana účetního/ 4 Fantozzi subisce ancora (1983)/Maléry pana účetního 2/ 5 Superfantozzi / Superúčetní (1985) 6 Fantozzi va in pensione (1988)/Pan účetní jde do důchodu/ 7 Fantozzi alla riscossa (1990) 8 Fantozzi in paradiso (1993)/Fantozzi v ráji/ 9 Fantozzi - Il ritorno (1996)/Návrat pana účetního/ 10 Fantozzi 2000 - la clonazione (1999)/Pan účetní opět zasahuje/ ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno