Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Personál v litchfieldském vězení s maximální ostrahou hodnotí nejnovější vězeňkyně. Suzanne nebere léky a má halucinace. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klidně bych první epizodě šesté sezóny přihodil i čtvrtou hvězdičku, kdyby nebylo Suzanniných halucinací. Sice jsem pochopil, že mi tvůrci chtěli přiblížit dění v maximálce vtipnou a neotřelou formou, jenže mě to příliš nebavilo, a tím pádem se mi to zdálo být přehnaně dlouhé. S výjimkou těchto scén jsem se ale celkem slušně bavil, po zkušenostech s předchozí řadou jsem byl příjemně překvapen. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt jsem se rozhodovala, jestli si nemám dát po pátý sérii pauzu, na což jsem se vzápětí s očekáváním lepší šestý vysrala a vrhla se na to. Dobrej začátek, představení postav.. Sice se nic moc neudálo, ale už teď doufám, že šestá série dopadne líp než pátá. Hodnocení: 7/10 ()

Reklama

Elizabethx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že celkem fajn začátek. I když se teda vlastně nic nestalo. A jsem zvědavá, jak to zahrají s Piper venku. Osobně ji nemám moc ráda a preferuji příběhy jiných postav, tak doufám, že jí nebude věnováno příliš mnoho samostatného prostoru. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama