foto

Selenis Leyva

  • nar. 26.5.1972 (48 let)
    Baracoa, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Shadows
2017 I Can I Will I Did
Spider-Man: Homecoming
2016 Custody
2015 Chapter & Verse
Život s mrtvými: Milostný příběh
2013 Království lesních strážců
2012 Doba ledová 4: Země v pohybu
2010 Sex ve městě 2
2009 Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Don't Let Me Drown
2007 Ben's Plan
Prachy mimo zákon
2004 Maria milostiplná
2002 Apartment #5C

TV seriály

2020 Diary of a Future President (TV seriál)
Two Party System (E10)
State of the Union (E09)
Matters of Diplomacy (E08)
další epizody (10)
2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
další epizody (11)
2018 Maniak (TV seriál)
Možnost C (E10)
Větrné mlýny (E02)
Vyvolený! (E01)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Who is Gizmoduck?! (S01E18)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Trable na druhou (S06E12)
Temný zvrat (S06E11)
další epizody (13)
Murphy Brown (TV seriál)
Thanksgiving and Taking (S11E09)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (13)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
Králík, lebka, králík, lebka (S04E10)
další epizody (11)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (12)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Hlasování (S04E08)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (12)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (11)
Stoupenci zla (TV seriál)
Kapitola druhá (S01E02)
2012 Girls (TV seriál)
Hannin deníček (S01E04)
Jak prosté (TV seriál)
Child Predator (S01E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Collateral Damage (S02E21)
Leap of Faith (S02E13)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Age of Innocence (S01E16)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ikarův pád (S10E07)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pochybnosti (S01E18)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (E01)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vězeň (S05E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bible Story (S16E11)
New York Minute (S16E08)
House of Cards (S16E07)
další epizody (12)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Leap of Faith (S06E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Fixed (S15E11)
All in the Family (S15E09)
Cut (S15E06)
další epizody (5)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to All That (S05E05)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Člověk člověku vlkem (S01E14)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Taina (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sunday in the Park with Jorge (S11E11)
2000 The $treet (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hysterie (S01E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 2 (S09E24)

Host

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 HuffPost Live Conversations (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)