foto

Selenis Leyva

  • nar. 26.5.1972 (46 let)
    Baracoa, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 I Can I Will I Did
Spider-Man: Homecoming
2016 Custody
2015 Chapter & Verse
Living with the Dead
2013 Království lesních strážců
2012 Doba ledová 4: Země v pohybu
2010 Sex ve městě 2
2009 Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Don't Let Me Drown
2007 Ben's Plan
Prachy mimo zákon
2004 Maria milostiplná
2002 Apartment #5C

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
Epizoda 13 (S07E13)
Epizoda 12 (S07E12)
Epizoda 11 (S07E11)
další epizody (13)
2018 Maniac (TV seriál)
Option C (E10)
Windmills (E02)
The Chosen One! (E01)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Who is Gizmoduck?! (S01E18)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Be Free (S06E13)
Double Trouble (S06E12)
Well This Took a Dark Turn (S06E11)
další epizody (13)
Murphy Brown (TV seriál)
Thanksgiving and Taking (S11E09)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Storm-y Weather (S05E13)
Tattoo You (S05E12)
Breaking the Fiberboard Ceiling (S05E11)
další epizody (13)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
Bunny, Skull, Bunny, Skull (S04E10)
další epizody (11)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (12)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Hlasování (S04E08)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
We Have Manners. We're Polite. (S02E13)
It Was the Change (S02E12)
Take a Break from Your Values (S02E11)
další epizody (12)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
Fool Me Once (S01E12)
Tall Men with Feelings (S01E11)
další epizody (11)
Stoupenci zla (TV seriál)
Kapitola druhá (S01E02)
2012 Girls (TV seriál)
Hannin deníček (S01E04)
Jak prosté (TV seriál)
Child Predator (S01E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Collateral Damage (S02E21)
Leap of Faith (S02E13)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Age of Innocence (S01E16)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ikarův pád (S10E07)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pochybnosti (S01E18)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vězeň (S05E03)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Leap of Faith (S06E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Veteran's Day (S14E15)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to All That (S05E05)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Člověk člověku vlkem (S01E14)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Taina (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sunday in the Park with Jorge (S11E11)
2000 The $treet (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hysteria (S01E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 2 (S09E24)

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 HuffPost Live Conversations (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace