Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První setkání Coulsona s Talbotem v nových rolích neproběhne dobře. Zvlášť když má jako bodyguarda Creela. Vyrazí na konferenci o nelidech, na které má být Malickův špion. Ukáže se, že jím je Talbot, kterému Malick unesl syna. Agentům se však podaří muže z Hydry přemoci a získat chlapce zpět. Malick unikne s ruským delegátem a plánem na azylový stát pro nelidi. Morseová s Hunterem je sledují. Daisy s Lincolnem si řeší své problémy a city. Hive si pomocí obětovaných lidí plně zrestauroval Wardovo tělo. Z Coulsona a Talbota se stali přátelé. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

12. díl The Inside Man je další z poměrně obyčejnějších dílů, ale bavil mě. Vrací se nám postavy Glenn Talbot a Absorbing Man a návrat obou postav jsem si užil, hlavně Talbot dostává poměrně osobní linku, která je dost fajn, stejně jako jeho dynamika s Coulsonem. Taky mě dost baví linka kolem Hive, který mezitím čerpá sílu. A finální záběr epizody na Hive je fakt cool :D Celkově velice fajn příjemný díl, který není nijak zvláštní, ale je dobrý. Hodnocení: 70% ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti pokračují v hutném tempu. Talbota jsem moc nemusel, jelikož mi připadal, že zastupuje roli Generála Rosse, ale nyní doufám, že se v druhé půlce bude objevovat častěji. Akorát ty camea by to chtělo, snad kolem premiéry Capa. Jinak Coulson, Daisy, Absorbing Man, všichni super! I tyto výplňové díly nenudí a dávají najevo, že sleduje jednu z nejlepších show sezóny. A ten poslední záběr na Warda, to jsem tedy zíral!!! hmm ()

Reklama

Reklama