Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulsonovo vítězství odhaluje ještě větší hrozbu. (Disney+)

Recenze (6)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se blížíme do finiše, tenhle seriál prostě nemá chybu! Možná jen Yo-yo bych se zbavil :D Aida naprosto válí (nebo jak jí vlastně teď říkat?) a čeká nás velkolepé finále s Ghost Riderem. Ten mě sice extra neohromil, ale jistě to spetří, když jsme ho neviděli takovou dobu. ()

Reklama

DominikMH 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finish? To snad ani náhodou! Aida naprosto převzala celou 4. sérii. :D Konec dílu? Ghost Rider je zpět? Wow! Vskutku milé překvapení. Celý tento díl byl založený, podle mně jen na smutku..dojemné chvilky i radost když Aida zachránila ze zatopené ponorky Macka... Yo-yo se přidala za Mackem do "virtuální reality", aby ho zachránila a kdo ví, jak to vše dopadne. A pozor! Agents Of S.H.I.E.L.D. renewed for season 5. <3 ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Return je předfinálová epizoda a upřímně mě překvapilo, jak moc chillovací je :D Vlastně se tu nic moc nestane a nepůsobí to jako setup na finále. Díl je to ale pořád dobrý. Vrcholem celé epizody je určitě Aida. To je strašně zajímavá postava a třeba její scéna s Fitzem ( asi všichni ví, o které mluvím :D ) je zároveň vtipná, děsivá i emocionální :D Celkově vývoj a chování Aidy je strašně fajn. Fitz, kterého stále trápí Framework, je taky super. Vrací se nám i pár postav, třeba Talbot a samozřejmě Ghost Rider, na kterýho mám docela hype :D Ještě chci zmínit Superiora, který je taky dobrý, a to, jak se furt množí a neustále přibývají jeho LMD kopie, to je takový zajímavý prvek a baví mě to :D Fajn epizoda. Hodnocení: 70% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Od chvíle, keď postavy unikli z Frameworku, názov titulkovej sekvencie tejto epizódy obsahuje bežný názov "Agents of S.H.I.E.L.D.", zatiaľ čo v predchádzajúcich epizódach v záverečnom bode štvrtej sezóny bol tento názov zmenený na "Agents of HYDRA". (Pat.Ko)
  • Glenn Talbot (Adrian Pasdar) označuje agentov SHIELD-u za C-3PO, pričom si ich mylí s robotmi. Je to odkaz na film Star Wars (1977). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama