Reklama

Reklama

VOD (1)

Daisy se pokusí zachránit nečekaný přítel. (Disney+)

Recenze (6)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fun & Games je další skvělý díl. Co tuhle epizodu pozvedává opravdu nahoru, je Fitz, který konečně nějak zapadá do celkového děje a působí prostě dobře, dodává celému seriálu takovou zajímavou šťávu :D Jeho dějová linka, kdy musí získat přízeň Kasia, je taky super. Druhá linie o Coulsonovi, Mackovi a Yo-Yo, kteří se snaží ukrýt nového Inhumana Flinta před Kree byla už trošku slabší, ale pořád mě relativně bavila. Taky se dozvídáme trochu Kasiovy historie a představuje se nám jeho bratr. A Enoch je pořád super :D Velice fajnový díl, hlavně díky Fitzovi. Hodnocení: 80% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt nevím čím to je, ale já se u nové série fakt docela nudím. Přitom čtvrtá pro mě byla jízda od začátku až do konce a teď mi přijde, že se tam vůbec nic neděje. Závěrečná záchrana byla tak neskutečně hloupá, že jsem musel odvrátil oči v sloup. Snad jen ten fight Daisy stál za to. Škoda, že se evidentně snížil budget a triky na ní šetří. Jinak Fitz dobrý, ale už bych byl nejradši, aby se vrátili zas na Zem. ()

domco61 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

fitz ide na pána, vtipný a aknčný diel, zatial najlepší diel série, simonsova predstiera a sky bojovníčka ako sa patrí a zvyšok tímu zatial v úzadí. teším sa na dalšie diely ()

Reklama

Reklama