Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (361)

Jordan 

všechny recenze uživatele

ken scott prerobil do mainstreamovejšej podoby svoj film "starbuck". ten som nevidel, no podľa všetkého bude zrejme lepší (aj tu na čsfd má o 5% vyššie hodnotenie). takýto krok sa logicky a racionálne dá pochopiť, je to naozaj zaujímavo postavený a vymyslený príbeh. v tejto cukrovej hollywoodskej politicky korektnej a family friendly pozlátkovej verzii to však miestami až príliš zaváňa fabrikovaným altruizmom a emočným tlačením na pílu; ale je to miestami celkom príjemné vymývanie mozgu, ktoré dojme - vyčarí aj úsmev, aj slzu, len to netreba brať príliš vážne; vaughn je klasicky nemotorný a nemožný, no bavil ma chris pratt a cobie smulders v policajnej uniforme - nová sexuálna fantázia; + cast wozniakovej rodiny (bratia a otec) je "lovely"; uber-rodinný film a totálne americká oslava otcovstva, ktorú slabšie (rozumej - silnejšie, teda náročnejšie a na hollywood alergické) povahy nemusia rozdýchať a hlavne v závere budú potrebovať dávku inzulínu. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsme klasickou komedii ve stylu Vince Vaughna, dostal jsem přesně odměřený výborný film o nevšedním problému. Skvělá myšlenka, dobré zpracování, pro mě obrovské překvapení. Nicméně neočekávejte od daného dílka typickou komedii, jedná se spíše o romantické drama s lehce komediálními prvky (SPOILER: nejvíce komediální byla asi scéna při skoku do bazénu a s popelářema, kdo viděl, ví). Ale mohu s čistým svědomím konstatovat, že jako oddychovka s velice příjemným obsazením to lze více než doporučit. Toto se vážně povedlo. ()

Reklama

Carth 

všechny recenze uživatele

První, co tenhle film sráží, je naprosto retardovanej překlad názvu. Za druhý - na to, jak je prvotní zápletka absurdní, tak je zpracovaná civilně a bez trapnohumoru (a že si o to ale hodně říká), bohužel ale dost povrchně. No a za třetí je to posledních cca 20 minut. Daleko míň komedie, než by se podle názvu, nebo obsazení zdálo, ale je to milý, odsejpá to a jít to víc do hloubky, bylo by to naprosto super. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příslibu komediální nálepky tenhle film nedostál. Místo legrace nastoupilo drama, které ke konci ztěžklo do melodramatu. Nápad to nebyl marný, ale jeho zpracování bylo bídné. Zas už se staví na rodinné pospolitosti, která působí spíš jako povinnost než jako opravdové vztahy. Nerealistický příběh končil v úplně rozbředlém nesmyslu, kdy snad všichni potomci cítili lásku k muži, jehož příspěvek do jejich života spočíval v tom, že si kdysi na klinice jednou rukou vyho….. No, byla to klinika na umělé oplodnění, tak asi víte, co…. Zajímavé jen z toho pohledu, o kolik to dnes sluší Chrisi Prattovi víc, když zhubnul, než když byl ještě oplácaný tuctový chlápek, jako v tomhle filmu. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto filmu spatřuji v tom, že se jaksi neví, jestli to je teda komedie nebo drama. A tohle zápolení vede k tomu, že na mě snímek působí rozpačitě a nedotaženě. Scénarista a režisér mohl zvolit cestu ztřeštěné komedie, Vince Vaughn je na ně expert a to se mu klidně mohlo povést bez nechutných či trapných vtipů. Anebo mohl zvolit vážnější notu, zaměřit se na tři, čtyři nejzajímavější potomky a jejich postavy více rozpracovat. Takhle se bruslí celou stopáž po povrchu a výsledek je nijaký. A americký závěr nás Evropany vede opět pouze k povzdechu : "další trapný happyend". U mě to však nic nemění na oblibě Vince Vaughna, ten může natočit cokoli a já mu rád odpustím. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)
  • Keď sa David (Vince Vaughn) a Brett (Chris Pratt) rozprávajú večer na dvore o deťoch, vidíme ako Brettov syn schádza po schodoch smerom k pieskovisku a vzápätí z domu vychádza Brettova dcéra, ktorá ide na dvor. V ďalšom zábere vidíme, ako Brett hovorí svojmu synovi, aby nešiel na piesok, no v zábere je vidieť ako z domu opäť vychádza jeho dcéra, ktorá už dávno mala byť na dvore. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama