Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladí surfaři Brady a Mackenzie se dostanou do 60. let, do filmu snů. Než přijdou na to, jak se dostat zpět, musí dělat vše pro to, aby nepůsobili nápadně a do filmu dobře zapadli. Brzy vyjde najevo velká rivalita mezi místními surfaři a motorkáři. Všechno se otáčí naruby, když se dvojice kluků ze současnosti stane objektem zájmu milenecké dvojice dvou hlavních postav filmu, čímž se zásadně naruší původní zápletka. Když se všichni dají do zpěvu a tance a boj mezi motorkáři a surfery vypukne, Brady a Mack se pokoušejí z filmu rychle dostat zpět do současnosti. (hábič)

(více)

Recenze (24)

topr harley odpad!

všechny recenze uživatele

No co bych na to řekl? Asi bych zrovna neměl sledovat filmy, které jsou určeny divákům o polovinu mladším. Ale co už. Jednou mám tu kabelovku, tak jí musím využit. Jinak je to obyčejná, nudná kravina, která nemůže bavit ani snad retardované školáky. Je to vlastně takové vykrádání dalších podobných kravin, ale tohle se šíleně nepovedlo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, tohle je opravdu film, který už je pro naprosto jinou generaci a možná i pro jiné publikum. Disney si vytvořil vlastní televizní svět, který má dobrou hudbu je sem tam vtipný, ale ty filmy jsou prostě jen praštěné a ani v tomhle ohledu to není dotaženo někam dál, kde by to bylo zajímavé. Navíc ty holky mi připadají pořád stejné, styl Miley Cyrus před zkrácením vlasů a twerkingem, nebo Selena Gomez. ()

Immortal17 odpad!

všechny recenze uživatele

Prozatím největší kravina co jsem na Disney Channelu viděla, nechápu stupiditu tohoto filmu, až na pár dobrých hlasů je to neskutečný odpad. Vážně už by měli začít vysílat něco normálního. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Wet Side Disney Grease...Vzhledem k nadsázce, cílové věkové skupině, ročnímu období a vypitému mojitu s tím nemám jakýkoliv problém... ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Bohuzel jsem nevydrzel koukat. Uz dlouho jsem nemel pri filmu pocit jak kdyby mi nekdo uriz koule. Jakasi snaha o druhou Pomadu (Ross Lynch ma do Travolty opravdu hodne daleko). Trapni herci (tedy spis deti), amatersky popik, triky a zapletka jak z Kacerich pribehu. Jako sorry ale Strycek Skrblik je stokrat dospelejsi nez tahle infantilni slatanina, kde delal casting zrejme prezident gay clubu. Cilova skupina rek bych deti do 10ti let, ale mit vlastni (deti), asi bych jim radsi pustil Mickey Mouse, ktery je proti tomuhle jadernou fyzikou. K tomu format 4:3 bez HD...co vic dodat, snad jen ze az uvidim spojeni "televizni film Disney", rychle prepnu kanal. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Moderní variace na "beach party" filmy z 60. let s Frankie Avalonem a Annette Funicello (např. Beach Party nebo Bikini Beach) na které TBM odkazuje už před titulky, ale soudruzi z CSFD je odmítli přidat mezi související. Hanba jim! Jinak TBM je obsahově stejně prázdný jako originály, ale výrazně umělejší co do provední, s totálně nepřirozenými herci. V podstatě porno se zpěvem místo sexu, co od odpadu zachraňuje jen pár dobrých hlášek. ()

hyena1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak my vědci říkáme "jej, to je horký." Já jsem taky vědec a to teda určitě neříkáme! ... Jedna trapnější scéna než druhá. I kdybych náhodou opomenula fakt, že jsou všichni obsazení do rolí absolutně ohavní a nikdo nevypadá jako ogaři a krásné děvy ze šedesátých let, tak stejně neumí nikdo hrát. Kde ty (NE)herce jako vyhrabali? Tohle už je silná káva snad i na Disney channel. Já být tvůrcem West side story, tak vezmu lopatu a umlátím toho, kdo si dovolil zprznit můj nádherný muzikál a zneužil ho k něčemu, tak odpornému, jako je tohle veledílo. Jedna jakš takš dobrá písnička film nedělá... Proč má smysl film vidět: 1) Ráda se trýzním sledováním odpadových filmů... 2) Když vidím to stádo přehrávat, dostávám kuráž splnit si svůj sen a zkusit štěstí před kamerou... 3) Je mně maximálně 13 a žeru divně nagelované synky a trapné filmy na styl HSM... Ad 3) Bohužel už o deset let jinde, takže film mých snů to teda rozhodně není a nikdy nebude! ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Mé vysoké hodnocení je dáno hned několika příznivými fakty : 1.Nekonečné léto na Hawai (<33 Hawai).... 2.Docela dobrá hudba pocházejcí od mladého ( a ano přesně tak ) i nadějného zpěváka Rosse Lynche...3. Muzikál ..k tomu nemám co dodat. Skvěle jsem se při filmu odreagovala a vůbec mi nevadilo ,že je pro děti do 12 let a že jsem už na začátku věděla jak to skončí. ()

Jana8458 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovou kravinu sem už opravdu dlouho neviděla. Disney chanel sice nikdy neměl nejlepší filmy, ale dalo se na ně koukat, na rozdíl od tohohle. Nechápu ten blbý námět. Jediné dobré na filmu byla herečka Maia Mitchell ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

To bylo šílený, ale chtěla jsem se dívat na nějaký odpočinkový bláznivý film. Myslím, že Disney Channel by mohl dokázat zplodit něco lepšího, ale budiž. Taky jsem si všimla pár malinkých chyb jako např. když hrdinka chce sjet velkou vlnu, má rozpuštěné vlasy a z dalšího záběru je už má v culíku. ()

adamcikv 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný televizní průměr, který během podzimních ledových večerů pěkně zahřeje. :D Jenom mě deptá ... KDO SAKRA JEŠTĚ DNESKA TOČÍ FILMY VE FORMÁTU 4:3?! ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Povedzme si úprimne - akých úspechov sa dá dosiahnuť v žánri teen muzikál? Film mojich snov pozostáva z viacerých príjemných prekvapení, ktoré sú však zabalené do klasického disney kabátu. Takže zápory snímky. Scenár nebol ničím výnimočným a občas sa pán scenárista dostal do úzkych a riešil to trapnými hláškami - viz prvé stretnutie motorkárov a surfistov. Taktiež dejová línia so zločincami nedáva zmysel a je vyslovene nadbytočná. Sorry, Steve Valentine, podal si fajn výkon ale tvoja postava tam bola potrebná asi ako solárko v Miami. Občas zlyhával strih - nanešťastie v surfáckych scénach- a nakoniec klasický disney happyend pokazil všetko, čo doposiaľ vyzeralo nádejne. Ale teraz ku kladom. A to sú pesničky a prekrásna choreografia. Tentokrát sa fakt vydarili a mamutí podiel na zaujímavosti tanečných čísel má cronenbergovský kameraman Mark Irwin. Aj casting sa celkom podaril a približne do polovice snímku to vyzeralo celkom nádejne aj z hľadiska dejovej línie. Suma sumárum, Film mojich snov prináša čosi nové a originálne, ale tieto ostrovky nádeje sú obklopené morom disneyovského klišoidizmu. ()

maluti 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto filmu dodat. Velká nadsázka. Je asi jasné, že tento film je spíš pro teen. Já jsem se na něj podíval pouze ze zvědavosti. Nebylo to zas tak špatné. Hlavní herečka Maia Mitchell mi byla sympatická a strašně byla podobná Seleně Gomez. Co se týká choreografie, ta byla trošku slabší a soundtrack docela ušel. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. Dějově nic originálního, ale nejvíce oceňuji soundtrack tohoto filmu. ()

petiiik3 

všechny recenze uživatele

To je taková nehorázná blbost až je to prostě dobrý. Hned mi to zlepšilo náladu, protože jsem se tý blbosti musela smát. ()

Reklama

Reklama