foto

Karina Logue

  • nar. 24.2.1966 (55 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Anguish
2012 Argo
2011 Taxi Ballad
Tumbling
2010 Steamroom, The
2007 Zodiac
2006 Na lince je vrah
2002 Minority Report
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
Ohnivý kruh
Zeptejte se mých dětí (TV film)
1998 Jasná lež (TV film)
1997 Lhář

TV seriály

2021 Zelenáč (TV seriál)
True Crime (S03E07)
2020 Nepohádky (TV seriál)
Ever After (S02E10)
2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Kids Today (S03E01)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Za sebe (S10E05)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
The Leopard (S02E11)
Karma (S02E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Můžu dostat svědka? (S09E06)
Zlaté časy (S08E22)
V obležení (S08E14)
další epizody (4)
2016 Scream (TV seriál)
Heavenly Creatures (S02E11)
Jeepers Creepers (S02E06)
Dawn of the Dead (S02E05)
další epizody (4)
Batesův motel (TV seriál)
Dokud vás smrt nerozdělí (S04E03)
Dobrou noc, máti (S04E02)
Nebezpečný sobě i okolí (S04E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Heartfelt Passages (S17E23)
Intersecting Lives (S17E22)
2015 Aféra (TV seriál)
212 (S02E12)
211 (S02E11)
210 (S02E10)
další epizody (4)
Vražedná práva (TV seriál)
Spálila se, svině (S02E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Ruku na to (S03E05)
Snídaně šampionů (S03E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vnitřní záležitosti (S07E10)
2014 Mentalista (TV seriál)
Jen modré nebe nade mnou (S07E01)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
Smrt na sněhu (S01E01)
Vegas (TV seriál)
The Real Thing (E06)
Šestej smysl (TV seriál)
Chlapec s kbelíkem (E13)
Shameless (TV seriál)
Father's Day (S02E05)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
Risk (S04E09)
God's Work (S04E08)
Zákon gangu (TV seriál)
Crucifixed (S05E10)
Andare Pescare (S05E09)
Ablation (S05E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Misconceptions (S09E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrátky s ohněm (S09E22)
2011 Army Wives (TV seriál)
Battle Buddies (S05E10)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Lord of War and Thunder (S01E05)
Čmuchalové (TV seriál)
Do Mexika (E13)
Ztráta paměti (E07)
Rádodajky (E06)
další epizody (5)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Her Days Are Numbered (S03E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dva v jeskyni (S06E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Miláček (S02E04)
Božská mrcha (TV seriál)
Looks Like a Lesbian Attack to Me (S03E09)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Nejisté vztahy (S01E06)
Swingtown (TV seriál)
Take It to the Limit (E13)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Vickův čip (S01E08)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
První ochutnávka (S01E02)
Podivná láska (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Minimální ztráta (S04E03)
Pohotovost (TV seriál)
Věk nevinnosti (S15E08)
2007 Velká láska (TV seriál)
Sešlost (S02E03)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Vyšší moc (S02E05)
2005 Lékařské záhady (TV seriál)
Mousetrap (E15)
Odložené případy (TV seriál)
Les (S02E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Obrana cti (S07E22)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Paternity (S01E03)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Advokáti (TV seriál)
Victimless Crimes (S04E07)
End Games (S03E16)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky