• Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Anguish
2012 Argo
2011 Taxi Ballad
Tumbling
2010 Steamroom, The
2007 Zodiac
2006 Na lince je vrah
2002 Minority Report
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
Ohnivý kruh
Zeptejte se mých dětí (TV film)
1998 Jasná lež (TV film)
1997 Lhář

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pro Se (S10E05)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
The Leopard (S02E11)
Karma (S02E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Můžu dostat svědka? (S09E06)
Zlaté časy (S08E22)
V obležení (S08E14)
další epizody (4)
2016 Scream (TV seriál)
Heavenly Creatures (S02E11)
Jeepers Creepers (S02E06)
Dawn of the Dead (S02E05)
další epizody (4)
Batesův motel (TV seriál)
Dokud vás smrt nerozdělí (S04E03)
Dobrou noc, máti (S04E02)
Nebezpečný sobě i okolí (S04E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Heartfelt Passages (S17E23)
Intersecting Lives (S17E22)
2015 Aféra (TV seriál)
212 (S02E12)
211 (S02E11)
210 (S02E10)
další epizody (4)
Vražedná práva (TV seriál)
Skanks Get Shanked (S02E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Ruku na to (S03E05)
Snídaně šampionů (S03E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vnitřní záležitosti (S07E10)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vegas (TV seriál)
The Real Thing (E06)
Šestej smysl (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Father's Day (S02E05)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
Risk (S04E09)
God's Work (S04E08)
Zákon gangu (TV seriál)
Crucifixed (S05E10)
Andare Pescare (S05E09)
Ablation (S05E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Misconceptions (S09E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrátky s ohněm (S09E22)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Lord of War and Thunder (S01E05)
Čmuchalové (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dva v jeskyni (S06E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Miláček (S02E04)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Swingtown (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Vickův čip (S01E08)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
První ochutnávka (S01E02)
Podivná láska (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Minimální ztráta (S04E03)
Pohotovost (TV seriál)
Věk nevinnosti (S15E08)
2007 Army Wives (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Sešlost (S02E03)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Les (S02E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Obrana cti (S07E22)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Paternity (S01E03)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace