Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (978)

juta 

všechny recenze uživatele

Má srdcová záležitost. Neskutečně srandovní komedie. Jízda od začátku do konce. Už od svých cca deseti let, kdy jsem Klub sráčů viděl poprvé na VHSce, je to moje nejoblíbenější komedie. I když se na to dívám už po několikáté, tak se pořád musím smát. Taktéž je zde skvělý soundtrack, který obsahuje tranceové písničky, které miluju. Harry Enfield je opravdu skvělý herec a ty jeho grimasy ve filmu jsou nepřekonatelný. Zatím se nenašel film, který by ho překonal. Je to prostě absolutní špica. Tohle by byl TEN film, kterému bych dal šestou hvězdu. ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Doporučuji, abyste se na tento film dívaly nalačno, jelikož tak stupidní a nechutnou podívanou jsem ještě neviděl. Snesu toho hodně, ale tohle je opravdu moc. Nejen, že je to naprosto nepovedená snaha zkopírovat mnohem silnějšího bratříčka "Noc v Roxbury", ale také ve všech směrech v čem film Johna Fortenberryho vyniká, zde prudce zaostává. Kdyby se mě někdo zeptal na nejhorší film, který jsem kdy viděl, tak řeknu tento... ()

Reklama

sta odpad!

všechny recenze uživatele

Gratuluji: tomuhle snímku se nezdráhám dát nálepku absolutně nejhorší "film" v dějinách kinemaografie. Asi mám film (obecně) až moc rád, takže tohle dílo bych filmem snad ani nenazýval. Prostě hloupost x kravina to celé na nekonečnou. A co je nejhorší - český distribuční název, jenž připomíná (asi ne náhodou) jeden Fincherův film (což je víc než zavádějící). ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slizký, umastený a ztoporený výstrek. Je to desná uchylná sračka, ktorá sa nehraje na nič než je. A tá úprimnosť sa mi páči na Klube sračov. Rhyp Ifans geniálny. A pri pesničke "ja bych šukal až bych kukal" (z videoklipom)-v závere som doslova umieral.***Opáčko nutné! Pri niektorých scenách človek zomiera-to nehovorím o konci! ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Opravdu dlouho jsem v nějakém filmu neviděl ošklivější hlavní hrdiny. Člověk se jich pomalu bojí a je mu za ně v mnoha situacích trapně. Ale na druhou stranu, to byl zřejmně účel, a v tomto případě byl splněn. Některé situace mě skoro až vytáčely. Navíc Perryho hrála herečka Kathy Burke, a musím před jejím výkonem smeknout. Také se povedlo několik gegů, u kterých jsem se opravdu zasmál. Za mě 55% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Když poprvé vidíme Perryho, příliš nehýbe ústy. Je to proto, že Kathy Burke v den natáčení trpěla hroznými bolestmi zubů (a odešla brzy ráno k lékaři). (KGBelik)
  • Natáčelo se od července 1999 do srpna 1999 v Londýně, Watfordu, hradu Dover ve Velké Británii a na Ibize. (didas)

Reklama

Reklama