Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucifer se snaží přijít na kloub svému novému vybavení. Nový poručík Marcus Pierce nezažívá u kolegů právě dobrý začátek. (Netflix)

Recenze (7)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amenadiel - What? You mean the string of nonsensical emojis? Fire, sword, doughnut, spaceman, clock, dancing lady, flashlight, thumbs up. How am I supposed to know what that means? Lucifer - I ignited the flaming sword, used it to cut a hole in space and time, Mum's light flooded through it, then it closed up behind her. All good! ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si zatím drží svoji kvalitu (leč zrovna 3 série má být nejslabší). Dost se mi líbí jaký progres odnáší všechny charaktery,ale prostě u Lucifera to není zrovna to co bych rád viděl,ano líbí se mi jak naložují s jeho charakterem,ale zase nechci aby se z něho stal hodný andělíček. Chci aby byl neutrální když už a hlavně chci aby byl takový jako byl nejlíp v první sérii (i v druhé byl dobrý,ale tam se už držel při zemi). Všechny charaktery jsou super,ale hergot fakt nechci Lucifera kladnýho jak mraky a hlavně taky nechci aby se z toho stala normální drama seriál páč tenhle díl nebyl absolutně vtipnej jen vážnej což v minulých dílech tolik nebylo. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To se jako fakt Amenadiel znovu promění ve fňuknu? Třetí série se v prvním díle nevymyká všem předchozím dílům. Tam kde jsme skončili, tam zase začínáme. Jasně. S jednou fyzickou změnou a nejspíš novým záporákem (Bůh už asi není v kurzu). Ale to je asi tak vše. A 25!!! dílů před námi... těžko říct, zda se těšit nebo bát. ()

MMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta postupná a neustálá proměna Lucifera mi ani trochu nejde k chuti. Díky tomu se seriál ubíhá jiným směrem, než bych sám chtěl.A upřímně, chybí mi ten Lucifer z první série. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám za sebou první epizodu třetí sezóny a můžu s klidem prohlásit, že je to stále stejně dobrá, nenáročná zábava, která mě často rozesměje. Několik záležitostí mě ale i tak nemile překvapilo, chyběla mi Mazikeen a příliš mě nepotěšila ani nejnovější úprava Luciferových schopností. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama