foto

Pej Vahdat

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Day Shall Come
2018 Hope Springs Eternal
2017 Magnum Opus
Roman J. Israel, Esq.
2016 Weekend Encounter
2014 Sama nocí tmou
2013 Blood Shot
2008 Juan Frances: Live
2006 Butcher, The

TV seriály

2019 The Village (TV seriál)
Laid Bare (E05)
Heart on Fire (E04)
In Your Bones (E03)
2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part Two (S01E10)
Empire (TV seriál)
Pay For Their Presumptions (S05E02)
Steal From The Thief (S05E01)
The Empire Unpossess'd (S04E18)
další epizody (5)
Arrow (TV seriál)
Brothers in Arms (S06E17)
Doppelgänger (S06E15)
Collision Course (S06E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Destiny's Child (S16E01)
Schůzka s osudem (S15E24)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
Intangibles (S01E09)
Lucifer (TV seriál)
They're Back Again, Aren't They? (S03E01)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Turn (S01E09)
Lieutenant Bernhardt (S01E07)
další epizody (5)
Arrow (TV seriál)
Thanksgiving (S06E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec v konci (S12E12)
Jeden den v životě (S12E11)
Mrtvá v moři (S12E08)
další epizody (5)
2016 Zoe Ever After (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Pod dozorem kamery (S11E18)
Mumie v parku (S11E13)
2015 Prozíravost (TV seriál)
Mirror (S03E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tělo jako bomba (S11E10)
Bratr ve sklepě (S11E02)
Věrnost ve lži (S11E01)
další epizody (6)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dysfunctional Dynasty (S01E09)
Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Boxed In (S03E13)
Like a Bad Penny (S03E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Ztracená v cizí zemi (S10E06)
Zamrzlý případ (S09E21)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
Žena v bílém (S09E06)
Vražedná terapie (S09E02)
další epizody (5)
2012 Harry's Law (TV seriál)
And the Band Played On (S02E19)
Shameless (TV seriál)
Summertime (S02E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zakuklenec (S08E07)
Hrdina bez domova (S08E06)
Vražda v modré (S07E09)
2011 Shameless (TV seriál)
But at Last Came a Knock (S01E09)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father (S01E07)
další epizody (7)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Cínoví vojáčci (S02E15)
Chirurgové (TV seriál)
Gangsteři se skalpelem (S07E17)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Znamení v tichu (S06E21)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kosti, které nebyly (S06E05)
Rocker v pračce (S05E19)
Ďábel na oltáři (S05E14)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Bezcenný život (S01E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečné předměstí (S05E04)
Vražda v nočním klubu (S04E25)
Bobr a vydra (S04E23)
další epizody (4)
2007 Dr. House (TV seriál)
Ve vzduchu (S03E18)
2006 Windfall (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Arrested Development (TV seriál)
Exit Strategy (S03E12)
2005 Menciův svět (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Al-Faitha (S01E01)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hrdinové letu 93 (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace