Lucifer - Série 3 (2017) (série)
Tvůrci:
Tom KapinosRežie:
Tara Nicole WeyrScénář:
Jason NingHudba:
Ben DecterHrají:
Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Tricia Helfer, Aimee Garcia, Tom Welling, Brandon Barash, Katherine Boecher (více)Obsahy(2)
Svědkyně vraždy jasně popíše anděla, který jí zachránil život, a Luciferovi to vezme vítr z plachet. Ve vztahu Chloe a Pierce nastane zvrat. (Netflix)
10/10 ()
Myšlenka nájemných rodin mě rozhodně zaujala, ta má evidentně budoucnost. Bavila mě Mazikeenina snaha o návrat na své původní pracoviště i Charlottin odklon od asketismu a po čase jsem měl opět pocit, že se série vrací k tomu, co na mě fungovalo. ()
Lucifer sledující Bones mě poslalo do kolen. ()
Rozhodně zajímavý závěr. Nespící Lucifer je střídavě zábavný a na pěst. Maze a Pierce (Markus mě fakt zmátl) jen na pěst. ()
"There must be some sort of reasonable explanation. I mean, maybe it's a housewarming gift or or a sex toy. Or a housewarming gift sex toy." ()
- Lucifer (Tom Ellis) v epizodě zmíní epizodu Stážistka ve spalovně (2007) ze seriálu Sběratelé kostí (od r. 2005), který zde také zmíní. (SONY_)