Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

biergof 

všechny recenze uživatele

Už náboženský potenciál byl velmi slabý. Nenucená forma je na dnešní dobu fajná odchylka. Odpad to není, lepší to být nemohlo, protože natočit film, jak si k sobě bůh v jedné vteřině vezme všecky nehříšné věřící a my ať se tady sežerem, je možnost zábavná, ale mělo se to natočit spíše jako polodokument a né nudit diváka od začátku do finiše. Proč? ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"I chodil Henoch s Bohem. A nebylo ho, neboť ho Bůh vzal." A potom vzal Hospodin Bůh na nebesa i všechny pravověrné křesťany, aby je zachránil před sedmi lety temna. A ten zbylý bezbožný dobytek ať se na Zemi pere a žere ad maiorem Dei gloriam, haleluja, amen... Tedy ne že bych chtěl rýpat, ale na Zemi všechno docela klapalo, než si ten poťouchlý a zlomyslný Jahve vycucnul bez varování něco lidí tam někam nahoru. A nahatých. Jo jo, to byly časy, když Coppola/Cage zpíval v saku z hadí kůže "Love Me Tender", teď už chudák hraje i v takovýchhle lobotomizovaných sračkách. Nebo že by mu pravověrně křesťansky hráblo a hraje v tom dobrovolně a rád? Nicméně na odpad! to není, je to celkem švanda a viděl jsem už mnohem větší sračky... třeba Kolju. A moc rád bych viděl dvojku, o těch sedmi letech temna, o armádě temnot se Satanem, knížetem pekel v čele, která na Zemi zavádí svůj řád... vlastně zlořád. ()

Reklama

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních zhruba 30 minut se absolutně nic neděje. Ano, začátek je míněn jako seznámení s hlavními postavami, jenže to se dá udělat i jinak a nezabere to takovou úmornou a těžce nudnou dobu. Po půl hodině hurá - začínají mizet lidi, odteď to snad bude konečně zajímavé! Houby! Dějství se překlenuje do letadla a žánr se mění v řadovou misi o přežití s cílem přistát i navzdory unikajícímu palivu, panikařejícím cestujícím a dalším hovadinám. Hrdinka byla natolik dobrá, že mezitím dokázala na zemi mimo neustále bezcílné přecházení z místa na místo řídit postupně auto, motorku, válcovač a div ne i letadlo. A mizení lidí, to se mezitím přece dá svést na víru v boha. Nicméně co mě drželo až do konce, byl zájem o to, jak vše dopadne a co bude nakonec moct za to tajemné mizení. I když nedávalo žádný smysl, jelikož zmizely nejen všechny děti, ale pak i náhodně co oné podivné síle přišlo pod ruku. A jaký byl teda závěr? Takový, že jsem nevěděl, jestli si ze mě film celou dobu dělal srandu a nebo to opravdu myslel vážně. Závěrem, je to hovadina, je to odpad a ztracených 110 minut času čekáním na něco, co vůbec nepřišlo. Nudné, navíc i škaredě natočené a vůbec, nenacházím jediné pozitivum. Opravdu se hodně divím, že se zrovna Nicolas Cage upsal něčemu takovému. Myslel jsem, že se díky němu bude jednat alespoň o trochu dobrý film. Ale ne. 14% ()

Linzi 

všechny recenze uživatele

Hodnocení na ČSFD 24 %??? Nechápu!... Aneb jsem si opět potvrdil, že člověk nemá vždy ,,dát" na zdejší hodnocení uživatelů a komentářů, či první dojem z ukázek. Některé, podle mě, ne příliš dobré filmy jsou ,,v červeném hodnocení", případně ,,v modrém", a jiné, tady úplně shazované, jsou zase ,,dost dobré", jako tento. No, není to ,,náboženský" film, asi, v pravém slova smyslu, je sice žánrově odlišný, ale když to srovnám s jinými náboženskými filmy jako třeba ,,Miracles from Heaven", a nebo ,,Heaven is for Real", tak si myslím, že je tento snímek srovnatelný s těmito uvedenými, už jen kvůli podstatě věci, čili náboženství, víře. Mimochodem, je to i dost dobrý film k zamyšlení pro křesťany, neboť i ten Pastor ve filmu, se jaksi ,,do toho Nebe nedostal". Takže to není jen ,,křesťanská agitka", která zavrhuje ,,nevěřící" nebo je namířena čistě proti nim, jak by mohlo být chápáno a vyzdvihující křesťany jako ,,ty jediné pravé a vyvolené". I křesťani jsou ,,jenom lidi". ... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, to byl průjem plných náboženských sraček! Ke všemu mizerné dialogy a herecké výkony, přestože ve filmu hrají známé celebrity....Z těch panbíčkářských žvástů se mi zvedl kufr a tak provádím očistu a volám samotného SATANA: "In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! Ve jménu Satana, vládce Země, Krále světa, rozkazuji Silám temnot, aby vložily svou pekelnou moc do mých rukou! Rozevřete dokořán brány Pekel a vyjdete z propasti, abyste mě pozdravili jakožto bratra a přítele!..." ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)
  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)

Reklama

Reklama