Reklama

Reklama

Mladá dívka Mimma se dostane do nevěstince a je zasvěcována do své nové role jako Paprika, královna noci. Její pouť po cestách neřesti a hříchu provází mladý důstojník námočnictva, Franco, který je dokonce ochoten si ji vzít. Po mnoha předchozích zklamáních však Paprika odmítá a raději se dá vlastní cestou. Cit první lásky se však neztrácí ani po letech, když se opět s Francem setkávají... Známý provokatér a skandalista Tinto Brass přichází se svůdnou kombinací svěží erotiky, lehkého humoru i něžné romance. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (89)

dzira 

všechny recenze uživatele

Když bych měl hodnotit tento film objektivně, musel bych udělit maximálně 2 hvězdy. Opravdu to není žádný zázrak. Děj je velmi plytký a jde v něm jen o jedno... Předpokládám ale, že v rámci žánru (který si nedovolím hlouběji hodnotit, neboť nejsem jeho kovaným fanouškem) to bude dílko, které se trochu vymyká - přeci jen se zde dá hovořit o příběhu - byť jednoduchém. Proč tedy uděluji 4 hvězdy? Jedna je za kouzelnou představitelku hlavní role a druhá z nostalgie - film jsem viděl prvně někdy v patnácti letech v televizi (to snad zrovna začínala Nova...) a tehdy to byl silný zážitek :-) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ KINOPREMIÉRA: ŠTÚDIO TRI/ DAVAY = 1991 + ČESKOSLOVENSKÁ VHS PREMIÉRA: DAVAY/ LUCERNAFILM VIDEO = V./ 1992 - Moje prvé zoznámenie sa s tvorbou TINTA BRASSA. V roku 1992 som si film kúpil na VHS a urobil som tú chybu, že som ho požičal nejakému nadržanému spolužiakovi. Odvtedy sa po kazete zľahla zem. :-) A mrzí ma to preto, že na kazete bol film UNCUT. Neskoršie v telke vysielali len úbohú zostrihanú verziu. TECHNICKÁ POZNÁMKA: ČSFR bolo po Taliansku prvou krajinou, kde bola snímka premiérovo uvedená. (20.10.2009) ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Docela přijatelná erotická komedie o štětce co to šla zkusit a už u řemesla zůstala, neboť ji bavilo. Hudba stylová a atmosféra padesátých let Itálie je tam hezky ztvárněná. Scénář je takový hodně naivní ale repliky vtipné(Neplač mám od tebe mokrý koule, Do zadku ho strkejte svým kadetům ale mě, mě ne! Vy intelektuálky jste větší prasata než my kurvy...) Hlavní představitelka je fakt špička sexappealu a prsa má přírodní-to se cení hlavně. S uměním jako u všech děl Brasse to ale nemá nic dočinění. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já jsem do tohohle filmu šel s tím, že to bude sexy, že zde bude erotika, asi ne nějak moc hardcore, spíš soft, no a přesně tohle jsem dostal. Debora Caprioglio mi naprosto učarovala a já jsem z ní nebyl schopen spustit oči. Měla neskutečné tělo, všechno na správném místě. A o čem to bylo? Není to jedno? ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedno z největších milých překvapení. Když se podíváte na ty americká softporna, co běžěly o víkendu v noci na soukromých stanicích, tak Paprika je mnohem lepší. Je tu toho hodně vidět, má to děj , který je hodně propracovaný. Ovšem co nejvíc vyniká, tak to je humor. Podle mě Paprika není ani tak erotický film, ale hlavně je to komedie. [894. hodnocení, 80. komentář, 52%] ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Keď si Paprika (Debora Caprioglio) vyzlieka pred kúpeľom s Madame Olimpiou nohavičky, má na sebe aj podväzky. Hneď v ďalšej scéne ich na sebe už nemá bez toho, aby si ich vyzliekla. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama