Reklama

Reklama

Lake Bell (Hlavně nezávazně) září ve filmu Hlas, zábavné a dojemné komedii o hlasové trenérce, jež se snaží uspět v nemilosrdném prostředí dabingových herců, a kterou čeká přímý souboj s nekorunovaným králem v oblasti namlouvání filmových trailerů — jejím vlastním otcem. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (52)

castor 

všechny recenze uživatele

Lake Bell napsala, produkovala i zrežírovala tenhle malý kus, ve kterém dle očekávání odehrála i hlavní úlohu. Známe ji hlavně jako vedlejší postavu z vesměs průměrných snímků, často také propůjčuje hlas v nějakém animáku. Tady na to jdeme zase krapet jinak a poměrně neotřele, nicméně se toho nakonec moc zajímavého, zábavného nebo jinak výjimečného nestane, abychom mohli snímek nahlížející pod koberec filmových upoutávek udržet v paměti trochu déle. Hlavní hrdinka nicméně slušná. Samozřejmě nutné vidět v originále. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Absolutne zbytocna zlatanina... proste typicke ceeecko v ramci kategorii filmov. Doteraz som vlastne nepochopil samotny zamer, resp. skratka hlavne PODSTATU tohto neslavneho scenara, ktory si napisal sam pan reziser. Eeeeeechjo. Ak by snad herci aspon ciastocne tusili "CO TO KURVADRAAAAT VLASTNE HRAME???", potom by z toho snad bolo aj nejake to primerne hodnotenie. Ale TAKTO??? Istu dobu som nemal cas na filmy... a naaaaasledne si pustim akurat TAKUTO KARDINALNU HOVADINU! Co so som ja komu... No, ehm, takze takto... odo mna za peknych, sybolickych 10%. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Také štebotanie o ničom. Jediné pozitívum čo za to stojí je pomerne zaujímavé nahliadnutie do zákulisia výroby trailerov a rôznych hlasových uputávok ako i na samotnú rivalitu hlasových majstrov. Spôsob podania týchto informácií mi už ale nesadol. Pripisujem to mdlej, nudnej réžii, priemerným hercom a slabému nenútenému humoru, ktorý ma neoslovil. Film však nezatracujem, nájde sa veľa ľudí, ktorých dabing fascinuje, tí si tu prídu na svoje. Moja šálka kávy to ale nie je. 40/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Nemastná, neslaná podívaná, jedoucí podle té již tisíckrát vyzkoušené šablony, kde si hlavní hrdinka jde za svým na první pohled nereálným snem. Možná kdyby nebyl film propagován jako čistokrevná komedie, mohl by si vysloužit lepší hodnocení. Takhle ale s tím minimem humoru, co nabízí, to na víc než dvě hvězdičky není. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem ani nepomyslel na to, že by mne můj zastřený mumlavý hlas mohl živit a tak jsem zvídavě nakoukl do světa, ve kterém se najdou jedinci, ze kterých breptání do mikrofonu činí celebrity. Poučil jsem přitom, nějakou tu emerickou rodinnou hodnotu jsem taky strávil a zabilo mne pár povedených vtípků, které za mnou dorazily bez jakékoli výstrahy. Jednu velkou výhradu však ke snímku mám, i když za ni žádný z autorů nemůže - dabing. Já tedy při dabingu obvykle nedostávám zánět žádného ze svých šesti pohlavních orgánů, ale v tomto případě doporučuji překonat lenost a začíst se do titulků. Ty nadabované modulace hlasů mi totiž způsobily takové svrbění, že mi ho nedokáže odborně vydrbat ani nepřítel na telefonu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Všechny studiové scény byly natočeny v legendárním Marc Graue Voice Studio v Burbenku. Ve filmu divák pozná Studio A, Studio 4, chodby, recepce, kuchyň a nahoře vstup do Studia 3. Dále se filmovalo v Los Angeles, a to po 20 dní. (rafix)

Reklama

Reklama