Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že tohle pokračování je ještě o malý chloupeček lepší než první díl ´Pravá a levá ruka ďábla´. Tihle dva chlapíci to spolu bezpochyby umí, neskutečné co všechno spolu předvádějí a jak jeden bez druhého nemůžou být, což jde vidět i na plátně. Perfektní humorné scénky, které se střídají jedna za druhou. Skvělá hudba, která tohle všechno doprovází. No prostě nádhera na tohle všechno dohromady koukat! Nejlepší scény: ve zpovědnici a u pokerového stolu. 100% ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Typické moje hodnocení Spencer/Hill: Spencer - Hill. Komedie s nadsázkou, lhostejno k prostředí, ačkoliv western je celkem fajn. Vlastně si moc nepamatuji přesný děj, tuhle dvojku mám prostě ráda, vím, že se pobavím a že atmosféra je příjemná. Zápletky jejich filmů mi přijdou průměrné, ale solidně zpracované, nezklamou :-) // Tak jsem si uvědomila, že obličejové výrazy Terence Hilla skutečně zbožňuji. tenhle žánr mu prostě sedl, o tom žádná. Zrovna tu mě bavil i samotný příběh, přišlo mi to kdoví proč lepší než obvykle. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Snad jediný film dvojice Hill - Spencer, který snesu. Je to zřejmě tím, že mám rád westerny, i když ti dva jich natočili více. Tento má vystavený děj podle klasických westernových příběhů a dva hlavní herci mi tentokrát nepřipadají jako úplní nýmandi.  Yanti Somer Trinitá a Bambino jsou dobromyslní braši, ale taky někdy pěkný svině. Pracují tvrdě svými pěstmi za práva chudých a utlačovaných. Krev sice neteče, ale vidíme mnoho rvaček, které svým zvukovým doprovodem budí dojem brutality, avšak všichni víme, že to s realitou nemá nic společného. Celkově průměr, jako všechny filmy s touhle dvojicí. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie a sympatie. Videl som to prvýkrát na dovolenke s rodičmi v Piešťanoch, kde bolo obrovské plátno a my sme dostali posledné lístky. Sedel som v prvom rade úplne na konci a pamätám si, že sa na mňa furt pozerala kolosálna tvár Buda Spencera. Z filmu som veľa nemal, ale kamošom som rozprával aké to bolo perfektné. Teraz už film stratil svoje predošlé čaro. Stále je to však lepšie ako súčasný večerný program v TV.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady půjdu trochu proti proudu. Tohle volné pokračování se mi zas až tolik nelíbilo, jako Pravá a levá ruka ďábla. Bohužel byla citelně znát absence většího počtu humorných scén (tvůrci své esa vytáhli z rukávu již na samotném začátku) a konec filmu byl v mých očích již utopie. Přece jenom ti mniši neměli takové kouzlo, jako minule farmáři a navíc se mi tu nelíbili ani záporné postavy. Jedno se však musí nechat – Terence Hill měl vážně velké štěstí – skoro v každém filmu se na něj lepí samé „dvounohé kočky“, které by vskutku stály za hřích. Bud tu navíc tentokrát tahal za kratší konec, což mě mrzelo asi nejvíc. Takže ve finále jde sice o „lehce nadprůměrný“ kousek, ale víc jak 60% tomu prostě nedám. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Původní německá verze uváděná do kin měla délku 127 minut a přístupnost od 16 let. (Stocki)
  • Scéna, ve které Trinità a Bambino obědvají v restauraci, nebyla předem napsána. Režisér Enzo Barboni jen zvolal “akce“ a Bud Spencer a Terence Hill improvizovali. (Stocki)
  • Film měl mimořádný komerční úspěch především v Itálii a Německu, kde se dostal na první příčky v návštěvnosti kin (v obou zemích je dohromady vidělo v kinech přes 26 miliónů diváků). Překvapivý je výrazně menší zájem ve Španělsku, kde přitom podobné filmy patřily k oblíbeným.Tady, stejně jako ve Francii, vidělo film něco málo přes tři milióny diváků. (argenson)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama