Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

sharky 

všechny recenze uživatele

Důstojné rozloučení s legendární filmovou dvojicí. Bud a Terence se dali po deseti letech znovu dohromady, aby ještě jednou naposled stanuli společně před kamerou v netradičně vánočním westernu. Nechybí klasická závěrečná bitka při které ozdobí vánoční stromeček. Některé vtipy jsou velmi vydařené, ale trochu nedotažené, chybí tomu ta pověstná "třešnička na dortu." ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Solidní zakončení jedné velké éry. Tam kde Bud Spencer a Terence Hill začali tam také skončili...v útrobách spagetti-westernů. Příběh je sice občas kopie jejich předešlých filmů, ale i tak je to stejná zábava a bitky, na to kolik jim je let, jsou stále vcelku slušné. Škoda jen hudby, která mi na jejich filmy přijde moc moderní (narážím na konec filmu) a fakt je, že bratři De Angelisovi jejich filmům dodávali šmrnc. --- Skočila byste pro bratra? Takovej drobek věčně se mračí. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Terence s Budem opravdu umí, a Terence i za kamerou. Opravdu perfektní konec jejich společné kariéry, takto skončily společné filmy dvou největších legend. Neřeknu skvělá hudba, nebo super atmosféra. Řeknu nádherná hudba, s překrásnou atmosférou! Prostě toto bylo něco opravdu krásného, a nikdy na to nezapomenu. Karlos80, ripo a všichni kteří na tento film nadávají: Pánové, vy jste nic nepochopili, nechápete o čem tyhle filmy jsou a kritizujete je, protože nedokážete tuhle pecku ocenit. A kdyby někde byl žebříček TOP NEJHORŠÍCH KOMENTÁŘŮ, jsem si jistý že by jste se umístili na špici ;) ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Poslední film Spencera a Hilla. I když už jde na obou vidět zhoršení formy ( už jim přece jen není nejmíň), tak jde o skvělé zakončení jejich společné kariéry. Závěrečná bitka patří mezi jejich nejlepší a humoru tu je taky dost. ("Je príma, že jsme zase spolu." - "Nejsme spolu." - "Proč ne?" - "Jeden chlap mi říkal, že nejdůležitější na světě je klid a pohoda. To jsem měl, dokud jsi byl pryč." ) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Posledni spolecnej film Spencera a Hilla, takze jsme cekal jen nejakej odvar z jejich slavnejsich kousku, ale dockal jsem se fakt skvelyho filmu. Prvni pulhodinka je fakt dokonala a pak tempo krapet zpomali, ale na kvalitu filmu to nema vyraznejsi vliv. Vtipy tu jsou opravdu povedeny a i kdyz se nejakej opakuje treba vickrat, porad pusobi vtipne. Terrence je porad ve forme a strili snad jeste rychlejc nez za mlada a Spencer, i kdyz vypada dost na sracky, porad umi nekoho paradne prastit po hlave. Navic tu je skvela hudba a super zaverecna bitka. Ke konci uz zacne bejt film krapet moc dojemnej, ale neni to nic tak strasnyho, aby to zkazilo zazitek z filmu. Jen ta matka vypadala fakt priserne. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno