Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Diskuze

charles3

charles3 (hodnocení, recenze)

Mimochodem, v kinech jsme díky tomu stříhání přišli i o třetí část nabalovaného Hillova vtipu, neboť vypadla jeho hláška "Mám pití v krvi" :-)

charles3

charles3 (hodnocení, recenze)

Tvůrci českého dabingu (režie Petr Dohnal, výrobce a rok vzniku jsem se z TV nedozvěděl) totálně zmrvili hudební doprovod, který stříhali úplně chaoticky, čili ústřední hudební motiv je neustále utínán a navazován jinou částí téže skladby, úplně mi to rvalo uši a zásadně kazilo výsledný dojem z filmu, který jsem měl dost nakoukaný z kina v původním znění s titulky, kde bylo vše v pořádku. Na druhou stranu jsem teprve díky této verzi po dlouhých letech "objevil" dříve vystřižené scény s Angie a Galinou, které neprošly tehdejší cenzurou. Konkrétně šlo o desetiapůlminutovou část, která začíná v čase 1:22 h. a navazující půlminutový úsek v čase 1:33 h. Celkově 11 minut tedy v kinech chybělo, zřejmě jenom kvůli ruskému původu jednoho z děvčat...

charles3

charles3 (hodnocení, recenze)

Pitomec

Nebyl to jediný film s touto dvojicí, který šel v čs.kinech s titulky. Ty měly i oba předchozí filmy s BS+TH, tedy Jestli se rozzlobíme... (čs.kinopremiéra 1976) a Malý unavený Joe (1979). Počínaje Sudou a lichou (1982) už byly v kinech všechny dabované. Jinak scény s Galinou a její přítelkyní v kinech skutečně chyběly, neprošly cenzurou.

Pitomec

Pitomec (hodnocení, recenze)

V kině běžel ještě v dobách socialismu pod názvem Dva výtečníci, ale jako jediný promítaný s touto dvojicí byl s titulkama. A taky si vůbec nepamatuju na scénu s ruskou společnicí u auta, jak ji údajně kleklo a Bud Spencer ho opravil.

na příspěvěk reagoval AxelWers, charles3

Uživatel FunabashiX smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama