Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Dva proletáři se neplánovaně stanou policisty. Jejich metody jsou neortodoxní, ale účinné. Ačkoliv... vlastně jsou naprosto hillovsko-spencerovsky ortodoxní: plesk, bum, prásk. Záhy se jim do hledáčku dostane zločinecká organizace, gang pašeráků drog. Někdo asi dostane do držky... +++++ Další Barboniho přímočará série tělesného humoru a absurdně pointovaných dialogů se ani tentokrát nepáře s logikou dění - hlavně vršit situace rodící gagy předveditelné touhle zbojnickou variantou Pata a Patachona. Tentokrát se zvláštním důrazem na vysokozdvižné vozíky, ochranu chudých imigrantů a pokořování výše postavených a vyvinutých blondýn. Konečně, ani blond ani prachy vás nestaví nad zákon, který mručí spencerovštinou. +++++ Nepsal jsem už někdy něco podobného? O komentář zpět? Tyhle filmy mají tendenci splývat. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Musím dát pět. Tohle je naprosta klasika. Dva výtečníci, kteří se místo krádeže peněz přihlásí k policii a následně vyšetří smrt číňana. Samozřejmě samozřejmě. Je to banální příběh. Ale jestli si někdo mohl dovolit v takovémto filmu hrát a udělat z něj hit, tak jsou to jedině tihle dva italové. Spousta skvělých gagů (hluchoněmý Spencer, americký fotbal, přepadení obchoďáku nebo nesmrtelné ničení aut) a sposta skvělých bitek. Tenhle film si budu užívat i v devadesáti ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Nápad novy dávat každou neděli v půl desátý Hilla se Spencerem se fakt poved. Pže tak akorát vstanu, nemám co dělat, tak zapnu telku a parádně se bavim. Klucí házej jeden fórek za druhym (zvlášť když se teprv seznamovali) a pak dou v klidu dál, když se na bůhvíjak dlouhou dobu upíšou službě, který se vysmívali. Na konci sem pak veselá, pobavená a příjemně naladěná na zbytek dne. Jen tak dál. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Můj nemilovanější film s Budem a Terencem z newesternového prostředí. Tolik vyvedených kravin a ran jen tak v jiném jejich filmu neuvidíte. Ničení aut, přepadení policejní stanice, hra na hluchoněmého, bitka na stadionu s Geronimem, návštěva ruské šlechtičny, finální bitka a mezitím hromada keců co mají styl a vtip...tohle všechno v jednom. Je jasný, že ti co nemají tyhle dva v lásce tak tu nic dobrého nenajdou. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další z řady humorných snímků dua S&H nevybočující ze zavedené šablony a přinášející naprosto vše očekávané. Známé charaktery obou postav, spousta gagů a hlavně rvačky jsou vždy zárukou dobré zábavy, jaké nám tato dvojice může předvést. A tak jak to už bývá, dějová stránka scénáře je jako obvykle plná nesmyslů a nelogičností, ale v tom je právě to celé kouzlo všech zábavných scén. Jestli se jedná o jejich nejlepší film lze hodně těžko posoudit. Každopádně tohle spraví náladu vždy. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)
  • V priebehu úvodnej bitky v prístave je červené auto striedavo v tieni a na slnku. Navyše sa niekoľko krát zmení aj poloha kladiva na jeho kapote. V niektorých záberoch tam ani nie je. (ČSFD)

Reklama

Reklama