Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z tech slusnejch, ale ne nejlepsich filmu tehle dvojice. Velikej klad je krapet komplikovanejsi dej, kterej ale nedava bohuzel moc prostoru pro bitky. Par nich tu je a ty dve velky sou fakt paradni a kdyby mel film klasickejch 90 minut, tak to je ok, ale pri 115 by to bitek chtelo vic. Taky se urcite dalo vic vytezit z policejniho vycviku. Nastesti film obcas, kdyz se nic moc nedeje, zachranujou vcelku povedeny vtipky, ale opet, na 115 minut to nestaci. Dalsi klad filmu je podle me herectvi Spencera a Hilla, ktery se tady docela snazi, neni to nic uzasnyho, ale je to jejich nadprumer. I pres nekolik hluchejch momentu jsem se dobre bavil. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů této dvojice, který obsahuje plno rvaček, skvělých hlášek a výborná je i ústřední melodie. Nudit se tedy určitě nebudete. Film však musíte vidět s původním dabingem ČT, kde v hlavních rolích dabují Svatopluk Skopal a Jan Schánilec. Novější dabing film totálně zničil, hlášky jsou ubohé a neustále přeskakuje hudba. Opravdu je to až neuvěřitelné, jak se dá skvělý film zprasit. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tříská do tebe židlí. - Jo já vím. No tak kluku odpočiň si trochu." Dva výtečníky prchající z řad policie mám rád a považuju je za legendární. Už ani nevím, co je přitom legendárnější - jestli likvidace vozovýho parku gangsterů, rvačka hluchýho a mrzáka s gangem, odvoz Susy Lee na "druhou stranu" města, zatčení prokurátora se zástupcem guvernéra nebo fotbalovej zápas s falešnými indiány. Já se vždy těším na cokoli z toho a kdyby Velký drak a Tygří mládě neposlouchali tak často moudra ctěných čínských dědečku, tak by to mělo i přijatelnou stopáž. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vydarená, zábavná talianska (to je dosť dôležité) akčná komédia so spoľahlivým duom Hill/Spencer. Akonáhle sa občas osamostatnili, nevyšlo im to, ale keď držali pokope a stáli proti presile, skoro (hoci sa našli temné výnimky) vždy to bola skvelá zábava. Vychutnajte si scénu, v ktorej jeden hrá chromého a druhý hluchonemého. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Hned z počátku se seznámíme se dvěmi výtečníky. Ale co se týče jiných společných snímků této známé dvojice je to poněkud důmyslnější. Příběh je sice přeci jen strohý, ale i tak jde poznat určitý pokus o nějaký příběh. Hudba a příjemné prostředí zaručí pěknou podívanou, ostatně jako vždy. Neříkal jsi, že jich je jen 5 ? Já jich vidím osmnáct! ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • V jedné scéně přijde policejní auto Matta (Terence Hill) a Wilbura (Bud Spencer) o dveře řidiče i spolujezdce. Jedná se v tu chvíli o Plymouth Satellite. Když však v následující scéně přijíždějí s poškozeným autem ke stanici, je jím automobil Dodce Coronet. Jde o sesterské vozy, které se ovšem liší maskou, přední i zadní kapotou a drobnými detaily. (Frigi)

Reklama

Reklama