Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucky Luke (Terence Hill), najrýchlejší pištolník Divokého západu. Iba on by dokázal dôkladne vyčistiť Daisy Town od všetkých zloduchov, ktoré v ňom doslova kazia vzduch. Teraz však mestu chýba vzrušenie. Aspoň to si myslia jeho obyvatelia. Z nevďaku sa rozhorčený Lucky Luke rozhodne ukončiť šerifstvo. Môže ho hoci aj kôň prehovárať, neostane tu už ani minútu navyše. Lenže sotva stihne opustiť mesto, už sa k mestu blížia iní. Starí známi bratia Daltonovci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Ondr4H 

všechny recenze uživatele

Milý Western, před který se nemusíte bát posadit děti. Terence Hill hraje roli klaďase Luckyho Lucka velice dobře a bílý ohoz a šerifská hvězda mu velice sluší.Kůň Skokan mi v některých ohledech připomněl svými kousky nesmrtelného policejního psa Rexe.Ovšem co mě dostalo je scéna kdy bratři Daltonové předpovídají budoucnost se záběry z filmu Koyaanisqatsi a broukají k tomu píseň.To je dle mého názoru skvělá parodická scéna.Dal bych tomu 4 hvězdy, ale místy bohužel tento snímek nudil a seriál s stejnými postavami hodnotím daleko lépe. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke mě zaujal hned několika fakty. Za prvé Terence Hill a jeho druhý film na režisérském postu. Navíc předlohu vytvořil tvůrce legendárního Asterixe a Obelixe René Goscinny. Jak už to u filmů T. H. převážně bývá, jednalo se o komedii. Jenže zde šlo prakticky o parodii na western. Už úvodní scény jsou víc než zábavné, Lucky Luke je rychlejší než jeho stín a jeho kůň má k událostem ve městě taky co říct. Polovině slavné italské dvojice bylo sice již přes 50, ale vůbec to na něm nebylo poznat. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke je klasika! Lepší ztvárnění bych si ani představit už nedokázal. Pamatuju si chvíle, kdy jsem úmyslně zaspával školu, abych si mohl další z dílů tohodle frajera natočit. A bylo mi jedno, že bych mohl mít neomluvené hodiny, což se taky stalo. jenže já se prostě pravidelně těšil na várku příjemných frajerských scén, které nemají obdoby. Terence Hill to vždycky uměl a dost možná věděl, že Lucky Luke na něj pasuje, tak si to taky sám natočil. A dobře. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Přepisovat skvělý kultovní komiks do filmové podoby je hodně hloupý nápad a výsledek tomu zcela odpovídá. Samozřejmě ano, obsahuje to spoustu skvělých vtipů, ovšem v komixu i v jeho animovaných převyprávěních najdete totéž a to v daleko lepším podání. Fakt, že si můžeme užít slavného kresleného pistolníka bez bázně a hany takříkajíc "na živo" a se všemi detaily kalí fakt, že podobných filmových superhrdinů už jsme samozřejmě všichni viděli řadu. Ostatně komiks je do značné míry založen právě na parodování westernů. Přirozeně nejen literárních ale i filmových... Celkový dojem: 65% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tenhle film milovala, ale s postupem času, když člověk dospívá, vidí spoustu věcí jinak. Lucky Luke je fajn western, který v sobě skýtá prvky humoru, přesto je jasné, že o mistrovské kvalitě se mluvit nedá, a někdy jsou ty fóry dost vynucené. Aleee i tak bude T. Hill už asi na věky můj Luk s modrýma očima, výbornou melodií a se šílenými zvířaty =) 3,5 * Určitě. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • V scéne, keď Luke (Terence Hill) cvála späť do mesta, aby obyvateľov varoval pred Indiánmi, znie soundtrack z filmu Posledný súboj (1966). (ČSFD)
  • V záběru, kde se plíží puma poblíž spícího Lucky Luka (Terence Hill), se jednalo o divokou pumu. Vedle Terence Hilla umístili flákotu masa a poradili mu, aby se nehýbal. Puma si ho díky tomu nevšímala, nicméně později zaútočila na kameru. (NiaWolf)

Reklama

Reklama