Reklama

Reklama

Gangsterský boss Alexander Coates (Steven Seagal) sa chystá odísť na odpočinok a opustiť svoje impérium vybudované vo veľkomestskom podsvetí. Keď sa ale v meste objaví nový konkurent Ice Man (Ving Rhames), musí sa Alexander rozhodnúť, či prenechá moc nad impériom Ice Manovi, alebo znovu zabojuje o všetko, čo počas svojej kariéry vybudoval. Alexander dlho neváha a s pomocou svojho dávneho priateľa Jimmyho Peanutsa (Danny Trejo) a zabijaka Romana Hursta (Bren Foster) sa púšťa do záchrany starej hierarchie podsvetia – hierarchie, v ktorej Alexander vládne pevnou rukou. (TV JOJ)

(více)

Diskuze

CaseyRyback007

CaseyRyback007 (hodnocení, recenze)

Steven Seagal presso il ristorante "La barca" a Mosca nell'ottobre del 2013. Durante questa intervista il Sensei ha dichiarato che il progetto UNDER SIEGE 3 non è mai stato abbandonato e che sceneggiatura e casting sono praticamente già conclusi. L'unica cosa che langue, forse la più importante, è il finanziamento di una casa di produzione che si accolli pure i royalties del franchise di Casey Ryback, tuttora appartenenti alla Warner Bros.

Steven Seagal v reštaurácii "La barca" v Moskve v októbri 2013. Počas tohto rozhovoru Sensei povedal, že nikdy bol opustený projekt pod SIEGE 3 a prakticky už uzatvorených scenár a odlievanie. Jediné, čo chýba, a možno najdôležitejšie, je financovanie výroby domu, ktorý tiež nesie franšízových poplatkov Casey Ryback, stále patria Warner Bros.

na příspěvěk reagoval Martin741

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Tak se začal natáčet ten Absolution někde v Itálii. A točí to.................................................. .......................................................................................................................................Waxman

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

V lednu se má natáčet jeho nový film který výjde koncem tohoto roku, bude se jmenovat Absolution. Zatím se o tom filmu nic neví....... 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak teoreticky to možný je. Co tomu brání? V dnešní době vzniká mraky video sequelů k úspěšným kinofilmům. Nikdo netvrdí, že to bude kinohit. Ale pokud tomu Wárneři, který vlastní práva, dají tak 15 milionovej rozpočet a dobrýho režiséra, může to bejt slušný video pokračování. Třeba Snipes taky natočil první díl Umění boje do kina a když šla jeho kariéra do kytek, udělal dvojku rovnou na video.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Volně přeloženo : Tipoval bych, že sem Casey Rybeck už asi potřetí ve třech různých jazycích dává spekulace ohledně přepadení 3 že by? Ani já tomu nevěřím not really :-( na druhou stranu neříkám, že bych to nebral :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Novidis, zalezi od uhla pohladu. Ja mam zase prekrasne seksy vytvarovane telo mladeho Apolona. Gula je tiez tvar, a ne ze ne! 

CaseyRyback007

CaseyRyback007 (hodnocení, recenze)

Un petit récapitulatif en ce début d'année !
Steven devrait commencer prochainement le tournage d'un nouveau film, sous la direction de Keoni Waxman. Le titre du long métrage devrait être ABSOLUTION (probablement tourné en Roumanie).
FORCE OF EXECUTION sort cette année un peu partout en Europe (la date de sortie française ne devrait plus tarder).
THE GOOD MAN est en post production et sortira fin 2014 aux États Unis (2015 pour la France).
Pour le cas EXPENDABLES, la situation est toujours aussi compliquée... Plusieurs rumeurs circulent. On parle d'une scène tourné rapidement par Steven et rajoutée au montage final d'expendables 3... Mais ça semble peu crédible ! Le plus probable reste une participation de notre saumon agile à un quatrième volet de la franchise de Stallone (qui est toujours intéressé par Seagal).
2014 serait elle enfin l'année d'un UNDER SIEGE 3 ? En tout cas Steven continu de chercher des fonds pour faire revivre Casey Ryback...

na příspěvěk reagoval ywo666

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak Seagala by som v Expendables samozrejme bral, len dúfam, že tie zvesti o hlavnom záporákovi nie sú pravdivé. Nepáči sa mi, keď akční hrdinovia, ktorí sa bežne prezentujú slušným množstvom zneškodnených protivníkov si zahrajú vo filme, kde sa zabíja po desiatkach a napriek tomu tam nič neurobia, takže zase by to u mňa bolo, akoby tam vlastne ani nebol, rovnako ako pri Van Dammovi v dvojke. Ale keby náhodou, tak prípadného finálneho súboja sa neobávam. Je mi jasné, že to urobia nejak inak, lebo Seagal sa určite len tak zmlátiť nenechá a vôbec nie od niekoho, kto by v reále zmlátil nanajvýš tak boxovacie vrece. 

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

No normálně bych souhlasil s tim, aby tam nebyl, ale on sám tvrdí, že bude hlavní záporák (už měl bejt ve trojce Stonebanks) - a prostě to, že by mu do toho panděra Sly mlátil jak do boxovacího pytle a pak mu naložil, se mi dost zamlouvá.

 

Samozřejmě to nesmí dopadnout jako v Machete, že se zabije sám - moje představa je, že se pokusí rozeběhnout a zakopne o kámen a dopadne do drtičky.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Já neříkám, že ne, ale pohled na něj by mi zkazil zážitek z celýho filmu... Fakt bez prdele vždyť on je tak odporně vyžranej, že když mluví ani nehýbe obličejovými svaly :-( Fakt otřes takovej gumák tučnej... Ne nechci ho tam navíc hádám, že to bude pod jeho úroveň. Proč se přece ztrapňovat v nějakých béčkových expendables, když může točit pecky typu Force of execution nebo True justice : Blood aley.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

CaseyRyback007

CaseyRyback007 (hodnocení, recenze)

je to s facebooku  A GOOD MAN news. The new Steven Seagal movie A GOOD MAN will be the sequel to Force Of Execution.

na příspěvěk reagoval mzss1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Já si teda poslední dobou všímám úplně běžně, že filmy se Seagalem drží jiní Dokud se obklopoval no name borci byla to katastrofa, protože on už nějakých 10 let nemá co nabídnout. Například Maximum conviction nebyl žádnej bomba film, ale drželi ho hlavně Austin a Paré Tady to zachránil aspoň ten mladej Foster svými souboji. Seagal je v řiti už dávno. Nevím čemu se furt všichni divíte...

na příspěvěk reagoval Martin741

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

ywo666

ukazal ale pred 20 rokmi... v tazko ho zabit si robil sam akupunkturu... a este v jednom filme tusim Nico alebo Nemilosrdna spravodlivost komicky pobehoval v tielku (tie ruky pri behu su komicke) inak nikdy... dokonca som hladal aj na nete ci nieje daka fotka z plaze alebo nieco... nic...

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

:D :D Ukázal vôbec Steven niekedy brucho? Ja si nepamätám ani z dávnych čias. Keby teraz šiel hore bez, kľudne môže hrať bielu veľrybu v Moby Dickovi. Inak on si za tie filmy občas nadelí aj viac ako dva milióny. Myslím, že keby jeho úlohu mal JCVD, Dolph alebo Vinnie Jones, šiel by som o hviezdu hore.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

ywo666

no vies ja je to... mladsi uz nebude, ale mohol by s tym pupkom daco spravit. Predsa by bol obratnejsi a nevyzeral by jak bečka... aj by to bolo uveritelnejsie... aj ked za takyto film vezme 1-2 mega... a take filmy urobi 2x do roka... kurva za 2 miliony rocne by som si dal zalezat nech trosku vyzeram... to je ten rozdiel medzi nim a napr. JCVD ... ten sa aspon snazi... 

Inak chcel by som ho vidiet do pol pasa vyzleceneho... on nikdy nemal svaly ani chlpy... fakt nikdy... keby sa vyzliekol musel by byt komicky... jak prasa opalene letlampou :))

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Inak to nebýva zvykom. Ešte tak do roku 2010 bol aspoň vtipný a tie súboje neboli taká katastrofa. A obklopoval sa takými polenami, že sa to jeho odrbávanie fanúšikov stratilo. Tu ale bil do očí. Katastrofa. Ja som bol k nemu vždy trošku zhovievavý. Ale teraz už čestne vyhlasujem, nech páli do piče ak chce točiť takéto filmy.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Som jediný, komu prišiel Steve ako najslabší článok filmu. Prišlo mi že ostatný sa celkom snažili. Trochu lepšie dialógy a lepšia Seagalova angažovanosť a mohlo to byť solídne béčko.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Wacoslav1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Přesně, jde o to rozumnět, ale když je to napsané hezky přímo před očima tak se dá to podstatné v poho vyvodit..

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No já od ledna se v práci dost naučil, komunikace jde víc než dobře.. ale když přijde nějaký němec tak jsem ztracený :-)))

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

mzss1

anglicke titulky su lepsie ako ziadne... ja velky problem s anglictinou nemam, ale dakedy sa stane ze je zle rozumiet...

na příspěvěk reagoval mzss1

Reklama

Reklama