Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wade je obyčejný člověk, který se věnuje dětem a nedělá žádnou hvězdnou kariéru. Jeho přítelkyně naopak pochází z rodiny váženého a autoritativního soudce. Wade není pro jeho dceru zrovna vysněná partie, a když se ještě k tomu rozjede kolotoč smolných událostí, začnou na povrch vyplouvat rodinná tajemství... (oficiální text distributora)

Zajímavosti (7)

  • Sag Harbor byl pro film vytvořen v městečku Rowayton ve státě Connecticut. (Johnny.ARN)
  • Výbor Síně slávy Akademie televizního umění a věd oznámil, že Diahann Carroll (Nana Peeples) bude uvedena do Síně slávy v době natáčení tohoto filmu. (Johnny.ARN)
  • Tvůrci filmu našli existující dům v Connecticutu, který přeměnili na dům Peeplesových s detaily o původu rodiny, včetně obrazu Ignáce Toussainta Peeplese, který žil v letech 1766 až 1844 a který visí v přední hale domu. (Johnny.ARN)
  • Herman Melville se ve svém slavném románu „Moby Dick“ zmiňuje o Sag Harboru, což podnítilo scenáristku a režisérku Tinu Gordon k vytvoření Dne Mobyho Dicka – fiktivního svátku, kdy se město schází, aby uctilo Melvilla, své město a rybáře a požehnalo rybářům do dalšího roku. Natáčení této události si vyžádalo více než sto padesát komparzistů. (Johnny.ARN)
  • Režisérce Tině Gordon se oblečení, ve kterém Melvin Van Peebles (Grandpa Peeples) přišel na zkoušku, líbilo natolik, že ho požádala, aby si pro film vzal oblečení ze svého vlastního šatníku. (Johnny.ARN)
  • Výkonný hudební producent Stephen Bray napsal pro film původní písně včetně „Speak It (Don't Leak It!)“, „Turn You On“ a „Drawers on the Floor“, které zazněly v podání herců. (Johnny.ARN)
  • Herci na place mezi záběry neustále zpívali a tančili, takže producenti museli během natáčení zamknout klavír. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama