foto

Tyler James Williams

  • nar. 9.10.1992 (26 let)
    Westchester County, New York, USA

Biografie

Tyler James Williams se narodil roku 1992 v americkém Winchesteru. Své dětství prožil ale v New Yorku, kde vyrůstal v rodině se svými dvěma mladšími bratry. Prostřední z bratrů Tyrel je také hercem. Matka (Angela) je známou písničkářkou, otec pracuje jako seržant.

Tyler začal svou hereckou kariéru, když mu byly čtyři roky. Poprvé zazářil v seriálu pro děti Little Bill, kde daboval postavu Bobbyho. Sám sebe potom ztvárnil v Sezame, otevři se, kde působil tři roky (2002-2005). Skutečně známým se ale stal díky hlavní roli v seriálovém hitu Everybody Hates Chris,  za něhož dostal v roce 2007 ocenění Young Artist Adward a tím se ve svých 14 letech stal nejmladším držitelem této ceny.  

V poslední době se objevil v seriálu Go on, kde ztvárnil roli Owena a kde si zahrál po boku Matthewa Perryho. Hlavní rolí se blýskl i ve filmu Disney Channelu - Let It Shine, ve kterém se i jako zpěvák, přesněji rapper, podílel na devíti písních na soundtracku. Videoklipy k těmto songům, se téměř ihned staly jedny z nejčastěji hraných na Disney Channelu. 



kvaranek

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wedding Year
2017 Detroit
2014 Dear White People
2013 Bláznivé námluvy
2012 Vnitřní zář (TV film)
2006 Malí rošťáci
Mravenčí polepšovna
2005 Maximální limit

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Czech Mate (E13)
Two of a Kind (E12)
Good Will Hunting (E10)
další epizody (12)
2018 Drazí běloši (TV seriál)
Chapter V (S02E05)
Chapter IV (S02E04)
2017 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Ripper of Riga (S02E13)
Abominable (S02E12)
Obey (S02E11)
další epizody (13)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Paper Orphans (S01E13)
El Toro Bravo (S01E12)
The Ballad of Nick and Nat (S01E11)
další epizody (13)
RePlay (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál) - a.z.
Jednoho dne už nebudete (S07E01) - a.z.
2015 Hráči (TV seriál)
Budou padat hlavy (S01E04)
Vzhůru! (S01E02)
Živí mrtví (TV seriál)
Za hradbami (S05E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Beyond Borders (S10E19)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Večírek (S05E13)
Pamatuj (S05E12)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
další epizody (9)
2013 Go On (TV seriál)
Urn-ed Run (E22)
Fast Breakup (E21)
Matchup Problems (E20)
další epizody (11)
2012 Go On (TV seriál)
The World Ain't Over 'Til It's Over (E11)
Dinner Takes All (E09)
Videogame, Set, Match (E08)
další epizody (10)
2011 Dr. House (TV seriál)
Cukr nebo bič (S07E10)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
Everybody Hates Tasha (S04E20)
další epizody (12)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates New Year's Eve (S04E10)
Everybody Hates James (S04E09)
Everybody Hates Big Bird (S04E08)
další epizody (22)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
Everybody Hates the New Kid (S03E09)
Everybody Hates Minimum Wage (S03E08)
další epizody (22)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Everybody Hates Superstition (S02E09)
Everybody Hates Thanksgiving (S02E08)
další epizody (21)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Christmas (S01E11)
Everybody Hates Greg (S01E10)
Everybody Hates Food Stamps (S01E09)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Orgány (S06E22)
1999 Little Bill (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace