Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (454)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říci, že bych se vyloženě nudil, ale občas jsem měl pocit, jako když se dívám do krbu nebo na hladinu rychlého potoka. Sledování plamenů či vody je příjemné, ale brzy vám vyprchá z mysli. Prkenné Hemsworthovo neherectví bylo až nepříjemné. Hrát blba ještě neznamená, že jím herec musí za každou cenu být. Všudypřítomná smršť Tessa Thompsonová se snažila držet snímek nad vodou, co to šlo, jenže zas tak skvělá není. Jen Velký T potvrdil, že je Pan herec, jenže minimum prostoru mu možnost k oslnivému projevu nedalo. Mimozemšťané bez nápadu - u většiny jen přemýšlíte, zda jste je viděli ve StarWars, StarTreku nebo jiné scifárně. Bez vtipu, šoku, nečekaného zvratu, ironie, nadhledu, dechberoucí akce a překvapivého konce. Jako časová vycpávka u TV snad ano, jako kino zážitek rozhodně ne. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Po provedeném 3 dílů opustil loď nejen kapitán Barry Sonnenfeld, ale i Will Smith a Tommy Lee Jones....a vzhledem k novému režisérovi asi udělali správně, neboť 4 díl je naprosto špatný, nezáživný, až otravný a bohužel herecké hvězdy, které se podařilo do projektu získat, nic na tom nemění....smutek ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Když porovnáte jedničku a tenhle film, ztratila se filmařina a nápad kdesi kamsi. Z mužů v černém jsou ženské v černém. Celý film je jedna ohraná písnička, tak ohraná, že už vás absolutně nebaví. A dovolte mi malou osobní poznámečku nakonec - nenávidím postavy typu agent H, typu agent M, typu agent High T, typu O......a tak dále. Jen ti dva kurviči sítí ČEZu byli fajn....teda těch pět a půl minuty, co byli na obrazovce. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Znie to akoby som bol degradovaný a povýšený zároveň.“ Nechcem sa hrať na kazateľa, ale pri filmoch ako tento človeku napadne, že svet je nefér. Máte množstvo talentovaných ľudí, ktorí ak by dostali príležitosť, mohli by tvoriť parádne filmy. Namiesto toho nejaký fušer, ktorého stredné meno by mohlo byť Nuda, dostane 110 miliónov a natočí TAK strašne neviditeľný film, po ktorom neštekne ani pes. A to poznám všelijakých psov. Ale po tomto by neštekli fakt ani ony. Zúfalo nudné. Takmer ma to až bolelo pozerať. Cameá (mopslík, šváby) to fakt nezachránia. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Jednička patří k mým velmi oblíbeným filmům na poli komedií. Dvojka mě nijak nenadchla, trojka naopak po letech velmi příjemně překvapila. S odstupem sedmi let tu máme další pokračování. Tentokrát nemám žádné očekávání, a tak nemohu být zklamán. Tedy, pokud to v případě Globální hrozby vůbec jde. Režisér je kvalitní a herecky je to obsazené dobře. Tak kde je chyba? Na nových Mužích v Černém je tak moc patrné, že se přepisoval scénář. Ten film vůbec nemá pověstný drive téhle značky. Postavy se potulují odtamtud tam a vlastně se přesouvají i bez většího důvodu nebo motivace. Příběh může být děravý, nelogický, ale v takhle nabitém akčním rozvrhu nemůže být nudný. A to bohužel nový MiB jsou. Nemají šťávu a za ty dvě hodiny jsem se často přistihl, že se nudím. Scén k zasmání není moc a jsme opět u poznávací značky téhle série. Tomuhle bohužel nepomůže ani to, že je léto a že je to popcornový blockbuster jako blázen. Nepomůže ani to, že jsem neměl žádné očekávání. Tohle je prostě zbytečný sequel. Bodíky navíc za soundtrack původní trilogie a jednoho hezkého obrazu, který visí v anglické pobočce. Tenhle šmejd z vesmíru, ale asi už dohrál. [Dolby Atmos] (45 %) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Toto je první film série Muži v černém, který je natočen zcela digitálně kamerami ARRI Alexa 65. (mrtynbaca)
  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama