Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (455)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak po rokoch som dostal chuť to skúsiť. Hlavne kvôli Rebecce Fergusonovej. A to je teda katastrofa. Od akcie som nič iné ako nenápaditý nudný digibordel nečakal. Takže v tomto ohľade je to v poriadku. Ale nemala to byť aj komédia? Ja som sa teda ani raz nezasmial a ani som si nevšimol nejaký náznak toho, kedy som sa teda zasmiať mal. Ono už obsadenie je totálny fail. Áno, sú to sympaťáci a viacerých tých hercov mám rád, ale ani jeden z nich nie je komik a nepamätám si nejaký film, v ktorom by boli naozaj vtipný. Takže zápletka o ničom, akcia takisto, humor nula bodov. Hm, tak aspoň za tú Rebeccu dávam jednu hviezdu. Ale aj ona tu vyzerá divne. 2/10. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tihle Muži v černém mají jednu skvělou kartu na svý straně - letňáky. Jako dát si pivko, obejmout holku a koukat na biják někde kdekoli venku tak mě nic nechybí. Holky tam maj Chrise co háže frajerský úsměvy na všechny strany a působí jako frajírek na druhou. My tam máme Tess, která minimálně sexy postavou jisto jistě disponuje, panicové efekty a všichni dohramady jakž takž humor, navíc si i trošku zacestujeme čili film má otevříno opravdu pro mnoho skupin. Jo, někdy si člověk říká , fakt lidský tělo umí přerazit trupku, vstát a akčnit ? Jenže sere mě to ? Ne ! Jo a je tam taky spousta mimozemšťanů v různým často vtipným podání podání, což beru. Feministky jistě potěší hláška, proč Men in Black, když jsme ženy, tak snad už se to příště povede a budou v názvu ženy a bude o jeden v amerických filmech již tradiční ubulenej dialog méně. Film jinou ambici než odfrk v kině nemá a to mě je na něm sympatický, to že přečteš hlavního padoucha v půlce flmu, že někdy si říkáš, ale no tááák, v pohodě přebije lehkost s jakou je film natočen. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pro mě film, který už jde hodně za hranu co se týče chování mužského hrdiny v akčním filmu. (O komedii se nebudeme bavit, tady se totiž není vůbec čemu smát.) Poprvé je zde využita hlavní chlapská role primárně pro účely dámského publika a Chris Hemsworth se chová jako klasická půvabná pipina. Moc jsem nepochopil komu se tímhle chtěli tvůrci zavděčit. Ženy na podobné filmy nechodí a chlapi nestojí o to aby koukali na nějakého ňoumu co čeká až něco holka vymyslí. Nakonec ani ten Liam to nezachrání. Začíná mě připadat v poslední době buď zhnusený nebo už opravdu starý. Jasně nejslabší kousek série, který mě udělal největší radost globálním kasovním neúspěchem. Neumím si představit že by tahle slabě natočená kravina vydělala fůru prachů a my dostali další pokračování série v podobném duchu a nedej bože bez Willa. 40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je možné, že režisér Ctihodného Občana, Straight Outta Compton a Rychle a Zběsile 8 natočí tak sterilní a nezajímavou nudu. Ten film nenabízí zajímavý vizuál ani akci, herecky je to docela fajn, ale Hemsworth dost přehrává a humor funguje spíš zřídka. Opravdu nevím, kde se co pokazilo, ale Men in Black působí jako druhá až třetí liga oproti tomu, co do kin chodí běžně. Slabší průměr. 40% ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Když porovnáte jedničku a tenhle film, ztratila se filmařina a nápad kdesi kamsi. Z mužů v černém jsou ženské v černém. Celý film je jedna ohraná písnička, tak ohraná, že už vás absolutně nebaví. A dovolte mi malou osobní poznámečku nakonec - nenávidím postavy typu agent H, typu agent M, typu agent High T, typu O......a tak dále. Jen ti dva kurviči sítí ČEZu byli fajn....teda těch pět a půl minuty, co byli na obrazovce. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Agent H (Chris Hemsworth) v jednej scéne bojuje s malým kladivom. Toto je zrejmý odkaz na úlohu herca Chrisa Hemswortha ako Thora v Marvel Cinematic Universe. (chesterko)
  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. června 2019 v New Yorku. (Varan)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno